Da li ste smjele biti uz svoju bebu nakon operacije (u Klaićevoj bolnici)??
Da li ste smjele biti uz svoju bebu nakon operacije (u Klaićevoj bolnici)??
Moja beba i ja smo prošle godine bile 24 sata zajedno (dobila sam krevet do njenog). To je bilo na odjelu na drugom katu. Ne zanam da li imaju svi odjeli tu mogućnost.
..auuuu..i mene ovo zanima-idemo na jesen na odstranjivanje madeža i isto bih htjela biti uz dečkića.Odjel dermatologije.
Super! A da li si bebu tada dojila?mamalui prvotno napisa
Da li je to bilo nešto preko veze, da li je bilo potrebno to platiti...?
Koliko ste dana boravili u bolnici?
na odjelu alergologije i pulmologije postoje apartmani koje plaćaš. ima mjesta za 4 mame. koliko sam čula, nemaju svi odjeli takav smještaj. :/
evo mog iskustva sa Klaiceve - prije 2,5 god...ne znam da li se ista promijenilo. nadam se da je
boravak...
Hvala Saska,pročitala sam sve...saska7 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
...
...
(Užas, pakao, panika, očaj me obuzimao, od boli pri pomisli da će me moje dijete očajno tražiti i trebati, a da ja neću smjeti biti kraj nje!
Za mene ništa nije strašnije o dječje boli zbog osjećaja napuštenosti!!
...Ali ipak... u Boga želim gledati i njemu vjerovati da će sve proći na najbolji mogući način.
![]()
![]()
Super! A da li si bebu tada dojila?
Da li je to bilo nešto preko veze, da li je bilo potrebno to platiti...?
Koliko ste dana boravili u bolnici?[/quote]
Dojila sam bebu cijelo vrijeme i to je bio jedan od uvjeta da sam sa njom. Nisam ništa platila. Sve je išlo na teret zdravstva (morala sam donjeti uputnicu za boravak). Bile smo dva tjedna u bolnici.
Dojila sam bebu cijelo vrijeme i to je bio jedan od uvjeta da sam sa njom. Nisam ništa platila. Sve je išlo na teret zdravstva (morala sam donjeti uputnicu za boravak). Bile smo dva tjedna u bolnici.[/quote]mamalui prvotno napisa
hvala![]()
dojila sam i ja, ali je cudo imalo 15mj (o komentarima tipa "sta ja imam dojiti tako veliko dijete" necu ni pricati) pa smo morali platiti. mislim da se do 6mj ili do godine dana, nisam vise ziher, ukoliko je dijete dojeno ne placa.
inace, ti "apartmani" znace samo da su u sobu u kojoj su prije bila 3 ili 4 kreveta sad uz velike krevete ugurali i djecje kindace pa onda zapravo imas 3+3 ili 4+4 kreveta u omanjem sobicku.
kupaonicu sam koristila istu kao i bolesna djecau sobi nije bilo ni lavaboa..ma strahota...
imam inace uzasna sjecanja vezana uz svoj jedini boravak u bolnici kao klinka u Klaicevoj i moram priznati da mi se cini da se nis ne mijenja![]()
drzite se, trazite ostati uz svoju djecu, kad su bolesni smo im najpotrebniji pogotovo malim pikacima
![]()
[quote="saska7"]dojila sam i ja, ali je cudo imalo 15mj (o komentarima tipa "sta ja imam dojiti tako veliko dijete" necu ni pricati) pa smo morali platiti. mislim da se do 6mj ili do godine dana, nisam vise ziher, ukoliko je dijete dojeno ne placa.
inace, ti "apartmani" znace samo da su u sobu u kojoj su prije bila 3 ili 4 kreveta sad uz velike krevete ugurali i djecje kindace pa onda zapravo imas 3+3 ili 4+4 kreveta u omanjem sobicku.
kupaonicu sam koristila istu kao i bolesna djecau sobi nije bilo ni lavaboa..ma strahota...
imam inace uzasna sjecanja vezana uz svoj jedini boravak u bolnici kao klinka u Klaicevoj i moram priznati da mi se cini da se nis ne mijenja![]()
drzite se, trazite ostati uz svoju djecu, kad su bolesni smo im najpotrebniji pogotovo malim pikacima
Hvala na podršci.
Iako nisam skloni niti presposobna izboriti se za svoja prava, vrijeme mi je naučim i zube pokazati, ako treba - ne za sebe, za nju!
![]()
[quote="novamama"]saska7 prvotno napisa