-
bok
meni je dijete pocelo zaostajati u 35-om tjednu za nekih dva tjedna. imala sam visoki tlak i protoci su bili granicni.
u 37-om me moj doc poslao u bolnicu i tamo su me zadrzali.
mogu ti reci da je bolnica puna zena sa zestokim dijagnozama koje se bune sto su tamo i sto ih ne pustaju doma. mislim da bi se ljudi stvarno trebali vise informirati i stavljati na prvo mjesto svoju trudnocu a onda sve ostalo.
i ja sam isto tako ostavila starije dijete doma i bilo mi je grozno zbog toga, ali poucena iskustvom iz prethodne trudnoce, kada sam isto bila u bolnici, treba vjerovati doktorima i mislim da je biti u bolnici skroz dobra stvar
na jednom dnevnom pregledu radili su mi protoke i oni su u tom casu bili katastrofa. primarijus me odmah stavio na "stres-test "(daju ti drip da ti izazovu samo jedan trud da vide da li bi dijete prezivjelo tvoje trudove) i dijete se pocelo gusiti. isti cas su me poslali na carski i sve je zavrsilo u redu. mrvica se rodio mali, ali je vec evo u prva tri tjedna dobio kilu i odlicno se drzi.
nije mi namjera da te plasim, ali treba biti svjestan koliko su vazni ti stalni nadzori, koje u bolnici imas
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma