Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: bol u kuku, jajniku, leđima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno bol u kuku, jajniku, leđima

Cure,

danas mi je 4 DC i od prvog mi je dana ciklusa menga dosta bolna, pretpostavljam jer sam ovaj mjesec bila na stimulaciji Klomifenom i AIH.
    Danas popodne mi se čini da je krvarenje potpuno prestalo (netipično), a boli me tupo na lijevoj strani leđa iznad guzice, cijeli lijevi kuk i lijevi jajnik toliko da bol ne prestaje ni uz Ketonal ni uz Voltaren. Nije toliko jaka da bih plakala, ali osjetim ju stalno i nije baš slaba. Koji mi je vrag?

Napomena: beta je 15 dana nakon postupka bila 0 tako da nemam sumnji u nikakve vanmaterične ili tog tipa nešto.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mila moja samo šaljem hug

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne bi te htjela plasiti, ali ja sam imala bol na tim mjestima koje spominjes kada sam imala endometriozu.
    Naravno da ne mora biti da se radi o endometriozi, moze biti da te napuhala klima, da si dobila neku upalu ili da reagiras ovako burno zbog prethodnog postupka ili zbog neceg drugog.

Ja bi ti preporucila da odes ginekologu na pregled i na UZV i da otklonis sve sumnje. Drzim fige da je samo prolazno.

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Huh, prošla sam preglede na SD tijekom zadnjih par mjeseci svako malo, valjda bi dr. vidio da imam endometriozu.

Nadam se da će proći do sutra.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

BubaSanja, sve varijacije na temu bolova nakon stimulacije su moguće. Meni je jednom, u ciklusu NAKON klomifena - znači nakon one menge koja dođe ako je neuspješno, ovulacija bila takva da je doslovno eksplodirala ogromna cisturina i dolazila mi je hitna u 2 ujutro jer sam mislila da imam unutarnje krvarenje. Ja bih to sve svela pod - efekt stimulacije, proći će. BTW, endometrioza (osim ako nije grozomorna, sa čokoladnim cistama) se ne mora uvijek vidjet na UZV niti preko krvi, ali tad se radi o manjoj endometriozi s kojom se ništa ne radi (ne operirava se). I ja imam bolne menge, ali ne na način koji ti opisuješ (nađena endometrioza stupnja I. - na operaciji dijagnostičkoj). Zasada, ne bih ništa posebno radila ako bol uskoro prođe - drugi put kad ideš do svog MPO-ovca, spomeni mu to i pitaj ev. za razlog što on misli da bi to bilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •