Mi svaku večer (nakon večere i večernje higijene) pročitamo jednu pričicu, gasimo svjetlo, molimo "Anđele čuvaru", ljubimo se i ja odlazim, a djevojčice ostaju same (5 g. i 27 mj.) U većini slučajeva starija odmah zaspi, a P. se još neko vrijeme vrti po kinderbetu.
Večeras je još pola sata nakon gašenja svjetla ležeći pjevala jedno te iste stihove "Danas je moj lođendan, danas je moj dan, nitko nije nepozvan".

Odgovori s citatom
Moj sin, koji ima 15 mj., preko dana spava u kindaču i to bez ikakvih problema. Kad vidim da je umoran samo ga stavim u krevetić, on se okrene na bok i za 5 min. spava. Ali na veče je druga priča. Mora s nama u naš krevat i nema šanse da spava sam.Svugdje hoće zaspati, samo ne u svom krevetiću. Ako zaspi kod nas i prebacimo ga u kindač spava cca sat vremena i onda počne plakati da ga jedva uspijem smiriti, ne pomaže ništa. I onda naravno opet ide u naš krevet gdje bez problema spava do 9 ujutro. Nekad se rasplače čim vidi kinderbet. Već smo razmišljali da mu kupimo pravi krevet ali nas svi gledaju u čudu, kao premali je, pa šta će mu veliki krevet. :/ Al` nas trenira...
) i onda na kraju se smiri i zaspe. ako je jaaaako umorna onda popije malo soka i zaspe u roku od 5 minuta. uglavnom zaspe oko 9/pola 10. i tako spava u kolicima u hodniku kraj kamina do nekih 11 sati. tada se probudi i ja ju prenesem u kinderbet gdje većinom samo nastavi spavati. ona se još probudi u noći (neznam u koliko sati) i MM ju prenese u naš krevet (ja spavam ko zaklana i tek ujutro primjetim da je tu pa se stalno pokušavam sjetiti kad je došla u naš krevet i jesam li je možda ja prenjela
, ali ja nisam za to
ne mogu se samo tako toga odreći
) ili kao duda za spavanje.