Stranica 16 od 25 PrviPrvi ... 61415161718 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1226

Tema: majke protiv udruge Roda

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj snjež prvotno napisa
    ...a tko neželi saznati svašta za svoj i boljitak svoje djece nek slobodno ide na masovne forume kao forum.hr ili index ili slično pa nek se tamo lijepo educira ili druži sa sebi sličnima....
    ....a za 15-20 godina će se pitati gdje su protraćili vrijeme (if so).
    o takovrsnim forumima da sam dodam, da sam jednom na monitor.hr naišla na temu bikini wax, gdje se nadugo raspravljalo o depilaciji bikini područja, i nemali broj forumašica izjavio je da je njima najmilje čupkati pincetom jednu po jednu dlaku! Došlo mi je da se registriram samo da pitam kad li nađu vremena za takve akcije, zar zbilja nemaju baš nikakvih obaveza (a ni interesa ) u životu???

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja bih se vratila na ovo ne! po guzi, ako može. i ako smo još na raspravi o Udruzi.

jučer nisam mogla spavati i baš razmišljala o tome. ja, naime, imam neku formalnu naobrazbu o tome kako kažnjavanje (i fizičko i psihičko) utječu na osobu. imam i neka iskustva o tome.
    i kad me sin izbaci iz takta, stvarno se jako, jako moram suzdržavat od bilo kakve loše i neželjene reakcije.
    i zato podržavam ovaj ne! po guzi, ali ne znam na koji način ste to zamislile? jer će majice s natpisom opet dovesti do ovoga do čega je dovelo dojenje. jel postoji neki način da se organiziraju predavanja za roditelje? i za one koji će to postati? jer je stvarno teško biti roditelj, nešto za što nikada nismo polagali ispite, niti čuli provjerene teorije.
    ozbiljno, barem je meni jako teško, a sigurna sam i mnogima drugima. ima ljudi kojima će ostati "po guzi" omiljen način odgoja, ali ima i onih koji bi vjerojatno probali nešto drugo.
    eto, pitam, postoji li mogućnost takvih predavanja u kojima bi se podučavalo o djeci i odgoju i načinima rješavanja frustracija i da ljudi znaju da nisu sami u tom problemu i da će po guzi samo pogoršat stvari.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pomikaki i ovdje ti je bilo tema o goloj mici, friška si forumašica pa ti opraštamo

to je bila toptema 2005 ili 2006

kako se tko čupka za ginekologa

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

o bože

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drzite se teme ili znate sto slijedi

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    eto, pitam, postoji li mogućnost takvih predavanja u kojima bi se podučavalo o djeci i odgoju i načinima rješavanja frustracija i da ljudi znaju da nisu sami u tom problemu i da će po guzi samo pogoršat stvari.
    da, uputit cu fowericu na ovaj post da ti napise recenicu dvije o planiranim aktivnostima

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    Citiraj thalia prvotno napisa
    da, uputit cu fowericu na ovaj post da ti napise recenicu dvije o planiranim aktivnostima
    i mene zanima, baš smo u fazi da bih rado čula nešto o tome. nadam se da će biti i van Zagreba.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

vidiš stvarno... za auto vozit ti trebaju ispiti iz teorije, prakse i prve pomoći a za imat djecu niko ništa ne pita... :?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

evo ti mojeg mišljenja o udaranju, napominjem: ja sam užasno neurotična i afektivna osoba Ko me zna, zna koliko.
    (evo, kolega pored mene bi ti to sad tako rado potvrdio) .
    ALI: Za mene se djecu ne udara, ne udaram nikoga(osim što se pokefam s burazom koda smo djeca ), i jednostavno mi ama baš nikad nije kao rješenje palo na pamet potezanje ruke il nedobog nekog sredstva i udaranje djeteta. Udarana sam kao dijete i nebi rekla da je to neudaranje usađeno u mene. Sebi sam jednostavno tijekom trudnoće i Marinove raaaaane faze (novorođenče koje urla, bebica puzalica...) pokušala vizualizirat situaciju u kojoj ja udaram to dijete koje sam nosila i rodila i sve što u životu radim, radim zbog njega. I to mi je postalo toliko strašno i strano i apsolutno nezamislivo. Što ne znači da sam dobra, kul i smirena mama, naprotiv. Zato mi je jako teško duboko razmislit o programu kojim bi se smanjilo udaranje djece. Jer ne mogu zamislit situaciju koja bi me nagnala da ozlijedim svoje dijete s namjerom da ga boli.
    Činjenica je da ova skupina ljudi o kojoj ti pričaš- živčani udarači, oni koji udaraju jer se nalaze u nekontroliranoj situaciji i to im je iz nje izlaz, popiiiii...de i opale....oni uvijek neminovno osjećaju grižnju savijesti i oni-uvijek i bez iznimke, znaju da su napravili nešto naopako. Problem je što s odgojem to nikakve veze nema (iz vl iskustva, dobiješ batine za prosutu sol, ne dobiješ batine za bijeg vani...npr.) i što ima veze samo sa njihovim raspoloženjem. Udaranjem djeteta izliječe dnevne frustracije, u nadi da su njemu usput obavili neku odgojnu mjeru, poslije se osjećaju ko g...o, upadnu u krug mlaćenja i grižnje savjesti.....svi skupa mogu radit samo na preusmjeravanju negativne energije na nekog snažnijeg od djeteta.Ili na meditaciju. Kako nekom utuvit u glavu ČINJENICU da ozlijeđuju dijete za kojeg žive?I da to ZAISTA mora ostavit posljedice?

Druga su skupina ljudi koji smatraju udaranje odgojnom metodom, tu se valjda može više učinit. Educirat ljude u smjeru da se udaranjem ništa odgojno nije i ne može učinit, o tome govori malo brošura ne po guzi, a na tome se zaista mora poradit. Moj je otac dugo živio u uvjerenju da nema šanse da dijete ne dira utičnicu ako ga ne opališ po rukici, nema šanse da ne ide opet tamo di en smije ako ga ne drmneš po guzi..nema šanse....
    ja sam ga uvjerila da time moje dijete (koje naravno nikad nije udario, al se čudom čudio zašto to ne radimo ja i mm) omalovažava, jer se ni pse ne dozvoljava dresirati više na taj način. Uvjerila sam ga i realnim primjerom djeteta koje je poslušno, pametno i ne dira što ne treba i ne divlja, makar nikad nije udareno, omalovažavano, makar se na njega ne urla i ne vrijeđa ga se. Činjenica je da-ako nećeš dreserskom metodom-moraš se malo pomučit da ne ispadne totalna permisija. A mislim da se permisije i "današnjeg iskvarenog doba " roditelji najviše boje. Zato udaraju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj štrigica prvotno napisa
    vidiš stvarno... za auto vozit ti trebaju ispiti iz teorije, prakse i prve pomoći a za imat djecu niko ništa ne pita... :?
    samo da se netko ne sjeti i za roditeljstvo trazit dozvole, poludim uvijek na takve usporedbe
    pa automobil je izum, i to vrlo skor, nismo mi ljudi rodjeni vozaci.
    roditeljstvo se uci od prvog dana, od rodjenja, i ne vozimo svi roditeljstrvo istom trakom, svaki nas put je razlicit.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i mene zanima ko bi te dozvole i na kojim kriterijima izdavao :/

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    Citiraj štrigica prvotno napisa
    samo da se netko ne sjeti i za roditeljstvo trazit dozvole, poludim uvijek na takve usporedbe
    pa automobil je izum, i to vrlo skor, nismo mi ljudi rodjeni vozaci.
    roditeljstvo se uci od prvog dana, od rodjenja, i ne vozimo svi roditeljstrvo istom trakom, svaki nas put je razlicit.
    krivo si me shvatila... ja držim da meni ipak treba nekakva priprema i pomoć za roditeljstvo... naročito prvi put... na kraju krajeva zar nije i rodina knjižica literatura uz pomoć koje rješavaš stvari... iskustvo nekog tko je to već prošao... isto kao i literatura za bilo koji ispit u školi, vozačkom itd...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ali isto tako mislim da sam o roditeljstvu najviše naučila od svoje djece....

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    Druga su skupina ljudi koji smatraju udaranje odgojnom metodom, tu se valjda može više učinit. Educirat ljude u smjeru da se udaranjem ništa odgojno nije i ne može učinit, o tome govori malo brošura ne po guzi, a na tome se zaista mora poradit. Moj je otac dugo živio u uvjerenju da nema šanse da dijete ne dira utičnicu ako ga ne opališ po rukici, nema šanse da ne ide opet tamo di en smije ako ga ne drmneš po guzi..nema šanse....
    meni se naprotiv čini da se više može učiniti kod ove druge skupine ljudi. Ja sam naprotiv jako flegmatična i skulirana, ali u mene je bilo usađeno kao normalno da je udarac po guzi obavezna odgojna metoda (tako su radili moji - i nije mi koristilo , tako rade i svi ljudi koje vidim oko sebe )

Kažem bilo je usađeno, jer kad sam zatrudnjela i počela se više informirati o tome što me čeka, čim sam pročitala da postoji drugi način mi je to sjelo kao puno prihvatljivije. Sad kad vidim roditelje kako lupaju djecu gledam to sasvim drugačije, vidim čovjeka koji je bijesan i ništa ne rješava, i malo dijete koje gleda prvo u šoku, a zatim povrijeđeno plače, i vidim da to nije u redu. Mislim da će baš ovima, koji udaraju jer misle da moraju, biti lakše prihvatiti druge metode ako im budu objašnjene, a oni koji udare jer su nervozni morati će se više obuzdavati (premda je evo kod tebe drugačije) jer je teže promjeniti vlastiti karakter.

A baš me zanima (OT ) i ovo o odgoju pasa bez batina, ja imam sve neku fašističku literaturu o dresuri pasa...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tebe sam citirala zato jer si dijelom spomenula to sto vrlo cesto cujem: zasto za roditeljstvo nitko ne trazi dozvolu.
    nisam mislila da bi ti za roditeljstvo trazila dozvolu niti sam na tebe poludila kad sam napisala da poludim

ono sto roda radi kroz svoje materijale, tekstove i radionice nije poducavaje nego osnazivanje i razmjena znanja, iskustava i vjestina

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

[quote="ivarica"]ono sto roda radi kroz svoje materijale, tekstove i radionice nije poducavaje nego osnazivanje i razmjena znanja, iskustava i vjestina[/quote
    razmjena znanja, iskustava i vještina... učenje je stjecanje znanja i vještina... ajmo tjerat mak na konac....
    glavno da u biti znamo što je pjesnik htio reći

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

offt. kolegica s posla volontira-socijalizira pse vodiče i tvrdi ovo navedeno. Pitam pa napišem

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ali znaš (žalosno ali istinito) ja bih nekim ljudima zabranila da imaju djecu... to su takvi smradovi prema vlastitom potomstvu da je to za plakat... pa to su djeca a ne stvari.. tuče ih se, baca, zanemaruje, zlostavlja i maltretira... užas...
    možda upravo takvi pišu ono na indexu...

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da, strigice, isto to govori i MM, i to je istina u mnogim slucajevima, no ivaricina mi je misao najispravnija u tom pogledu:

roditeljstvo se uci od prvog dana, od rodjenja, i ne vozimo svi roditeljstrvo istom trakom, svaki nas put je razlicit
    Nazalost, posebno nazalost neke djece, al svijet je takav i da se za sve trebaju dobiti dozvole, bili bismo roboti, a ne ljudi.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel postoji neki način da se organiziraju predavanja za roditelje? i za one koji će to postati? jer je stvarno teško biti roditelj, nešto za što nikada nismo polagali ispite, niti čuli provjerene teorije.
    osim majce i letaka, u planu su i radionice sirom lijepe nase.
    na nivou vijeca europe pokrenuta je cijela kampanja, a i unicef krece u organiziranje skola za roditelje. zakotrljalo se...mislim da cemo i mi u Rodi dat dobar zamah tom novom roditeljstvu (kako to neki str. vole zvati).
    slazem se da smo mozda svi puno blize - ne po guzi na deklarativnom nivou nego prakticnom sto i kako u datim situacijama s nasim najsladjim izvlacivacima zivaca.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kao što prolazimo zaručnički tečaj,u tom smislu i tečaj roditeljstva ne bi bio naodmet

npr uz predavanje stručnjaka i svjedočanstva roditelja sa iskustvom

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    kao što prolazimo zaručnički tečaj,u tom smislu i tečaj roditeljstva ne bi bio naodmet

A kriteriji pri odabiru su..?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mislim da bi to bio prekontroverzan projekt.

I zaruke su npr. jedna crkvena kategorija, nisu svi vjernici.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nisam mislila u vezi s crkvom

kriteriji:dobrovoljci,uz dobru propagandu mislim da bi odaziv bio dobar

bolje išta nego ništa u svakom slučaju

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nisam mislila u vezi s crkvom

kriteriji:dobrovoljci,uz dobru propagandu mislim da bi odaziv bio dobar

bolje išta nego ništa u svakom slučaju
    ko bi izabrao te mega-roditelje, roditelje-instruktore?kako bi oni odgajali, kojom metodom, koji bi bili kriteriji za njihov odabir, da im djeca prolaze s 5.0 il da jedu kuhano svaki dan?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa postoji hrpa malih skola za roditelje, i sama sam jednu "pohadjala"
    problem je kad itko to postavi kao uvjet

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ko bi izabrao te mega-roditelje, roditelje-instruktore?kako bi oni odgajali, kojom metodom, koji bi bili kriteriji za njihov odabir, da im djeca prolaze s 5.0 il da jedu kuhano svaki dan?
    zasto bi trebali biti mega roditelji?

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    zasto bi trebali biti mega roditelji?
    zato jer te netko ne moze nauciti necemu sto sam ne zna, eto zato. problem je jedino koje ce kriterije tko odabrati i zato je to tesko provesti u praksu u univerzalnom smislu. meni npr. uopce nije bitno sto djeca tih roditelja rade ili kako se ponasaju (tocnije kakva su sad ili za sto godina). ucim prvenstveno od roditelja i od situacija u kojima prepoznajem zdrav odnos (sto je to, tema je za novi topic...) prema djetetu i prema sebi samom. nedavno mi se teta u vrticu pohvalila kako se u odgoju svoje kceri, koja je danas primjerena studentica, koristila i metodom "po guzi". nije mi uopce bitno je li ili nije ona to radila, niti kakve je efekte to polucilo, ali duboko sam se zabrinula nad stavom da je takav pristup pozitivan, i iako sm prilicno sigurna da tu "metodu" ne bi primjenjivala na vrtickoj djeci, taj je razgovor (izmedu ostalog) pridonio odluci da pokusam naci tetu cuvalicu za iducu godinu. dakle, meni jest izuzetno bitno kakva je ta osoba kao roditelj (iako mi nije bitno kakva su joj djeca) i kad mogu birat cu ljude ciji mi se stavovi svidaju.

flo, zao mi je ako reagiram malo burno na ovaj tvoj stav, ali sjetila sam se da si na jednom drugom topicu vukla paralelu izmedu kvalitete savjeta koji ti o braku moze dati dvostruko rastavljena zena i kvalitete savjeta koji ti o roditeljstvu moze dati strucnjak koji zakazuje kao roditelj :/ . brak je odnos za ciju kvalitetu su suodgovorne dvije odrasle osobe i nikako se ne moze usporedivati s odnosom odrasle osobe i djeteta gdje je odgovornost na strani samo odrsale osobe.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

predlažem kao predavača malcomovu majku lois

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    predlažem kao predavača malcomovu majku lois

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

jel postoji neki način da se organiziraju predavanja za roditelje? i za one koji će to postati? jer je stvarno teško biti roditelj, nešto za što nikada nismo polagali ispite, niti čuli provjerene teorije.
    na nivou vijeca europe pokrenuta je cijela kampanja, a i unicef krece u organiziranje skola za roditelje. zakotrljalo se...mislim da cemo i mi u Rodi dat dobar zamah tom novom roditeljstvu (kako to neki str. vole zvati).
    slazem se da smo mozda svi puno blize - ne po guzi na deklarativnom nivou nego prakticnom sto i kako u datim situacijama s nasim najsladjim izvlacivacima zivaca.
    u toj kampanji od unicefa ima juula unutra?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

daa

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Rado bih da sam bila tu kad je ova rasprava bila u jeku... Stvarno zanimljivih postova se tu naslo

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ah cure šta se zamarate oko onih ?? njihova sramota kako komuniciraju i razmišljaju... one moraju svatiti da svaka majka ima pravo izbora sto zeli a sto ne.. kao i one..sto je njima sve glupo pa sta se onda zamaraju s ženama koje žele biti uz svoje djete ili što lijepe naljepnice na auto.... neka rade ono sto misle i žele a ne napadaju one koje nemaju isto mišljenje kao one same.. sigurno ni prijateljica nemaju jer nema svaki čovjek isto mišljenje niti možemo drugima nametnuti svoje mišljenje da misle kao mi.. ja poštujem tuđa mišljenja i savjete a moja stvar hoču li ja to tak napraviti ili ne...

ivorka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    u toj kampanji od unicefa ima juula unutra?
    Kad se planiraju radionice u Zg? Bilo bi zgodno čuti nešto (pogotovo o odgoju dva dečka )

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od jeseni krece.

razmisljam o tome sto kanga kaze za to da ti ne moze netko nesto dati sto taj nema, ne znam koliko je tu pitanje davanja, vise informiranja, pruzanja drugacijeg pogleda, drugacijih metoda i sl. naravno da cijelu tu pricu moras nositi u sebi i mati je negdje kao svoju misao, a ne zato sto ti posao to nalaze pa jedno na poslu, a drugo kuci. tu se slazem.

no, mega-turbo...bojim se tko bi to mogao biti. meni je JJ krasan, divno mi ga je slusati/citati, ali eto ima "feler" razveden je, sin mu je kuhar, ima samo jedno dijete, poveci trbuh (a savjetuje o hrani - wtf)...mislim da kao sto ni prema djeci ne zelimo da ih se gleda kao praznu plocu koju treba napisati tako treba i rod. uvazavati i ne ocekivati od strucnjaka da daju rjesenja vec da budu otvoreni za dijalog, drugaciji pogled, odnos...itd...

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ima "feler" razveden je, sin mu je kuhar, ima samo jedno dijete, poveci trbuh
    Kuhar? 8)
    Oveći trbuščić?
    Gdje je tu feler? :?

Ih, koliko predrasuda...

ivorka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Anvi prvotno napisa
    Kuhar? 8)
    Oveći trbuščić?
    Gdje je tu feler? :?

Ih, koliko predrasuda...
    Predrasude ili ne - zgodno je znati malo više o osobi koja se bavi pisanjem o djeci jer su ona jako složena i teška tema. Mislim da od svih ovdje gore navedenih stvari najbitnije je što JJ ima samo jedno dijete. Odgajati 1 dijete i više - ogromna je razlika. Tu bi meni pomogla iskustva, razmišljanja, primjeri, teorija - sve što bi mogla čuti bilo bi vrlo korisno. Čitala sam i ja JJ i jako mi se sviđa, ali željela bih još materijala....

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mene silno zanima, u kampanji "ne po guzi", ima li spomena o psihickom maltretiranju? vrijedanju, omalovazavanju? to mi se cini jednako bitno, (nemojte me sad lincovati ) ako ne i bitnije od ne po guzi. evo recimo, da je moj stari mene povremeno klepio po dupetu, a da me nije vrijedao "jer sam glupo zensko" i omalovazavao moje zelje itd, mislim da bi danas bila manje s*ebana. ali dobro, ja sam dobila puni paket, i soru i vrijedanje, pa ko zna sta bi bilo da je jedno od toga izostalo..

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ivorka prvotno napisa
    Predrasude ili ne - zgodno je znati malo više o osobi koja se bavi pisanjem o djeci jer su ona jako složena i teška tema. Mislim da od svih ovdje gore navedenih stvari najbitnije je što JJ ima samo jedno dijete. Odgajati 1 dijete i više - ogromna je razlika. Tu bi meni pomogla iskustva, razmišljanja, primjeri, teorija - sve što bi mogla čuti bilo bi vrlo korisno. Čitala sam i ja JJ i jako mi se sviđa, ali željela bih još materijala....
    e, potpisujem. i meni bi dobro dosla neka razmisljanja, natuknice o tome kako s dvoje. ili jednom kasnije troje, ili cetvoro..

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

on je 25 godina radio sa tuđom djecom, tzv. "problematičnom"
    ima više iskustva nego ćuu ja ikad imati

osim toga, sigurni ste da on nije htio još djece?= možda je to bila odluka njegove žene, nakon npr. izrazito traumatičnog poroda?

broj djece ne definira kvalitetu roditelja
    osim toga on bazira svoje teorije na nepobitnoj činjenici: djeca su ljudi
    kao što se nekad borilo i za prava žena

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Anvi prvotno napisa
    Kuhar? 8)
    Oveći trbuščić?
    roll:
    znači da je dobar kuhar

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa naravno da ne. ali je zanimljivo kako ponekad ponudi rjesenje nekog problema ne uzimajuci u obzir da je neprovedivo ako imas vise od jednog djeteta.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    Citiraj ivorka prvotno napisa
    e, potpisujem. i meni bi dobro dosla neka razmisljanja, natuknice o tome kako s dvoje. ili jednom kasnije troje, ili cetvoro..
    reci ce ti ovdje da se jednako primjenjuje juula i s jednim i s troje. ja se s tim ne slazem, al kako smo negdje vec jednom pokrili tu pricu, ne da mi se ponovo.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    pa naravno da ne. ali je zanimljivo kako ponekad ponudi rjesenje nekog problema ne uzimajuci u obzir da je neprovedivo ako imas vise od jednog djeteta.
    ali on ne nudi riješenja, samo smjernice
    shvatiš poantu priče i nastojiš se držati
    što vridi za jednog vrijedi i za sve, u pitanju su međuljudski odnosi, poštivanje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nacelno da, ne nudi rjesenja. no imam srecu da sam osobno s njim razgovarala i raspravljala i da je nudio bas rjesenja. 8)

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

muke tako, ja imam samo knjige

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    mene silno zanima, u kampanji "ne po guzi", ima li spomena o psihickom maltretiranju? vrijedanju, omalovazavanju? to mi se cini jednako bitno, (nemojte me sad lincovati ) ako ne i bitnije od ne po guzi.
    potpisujem.

i da; zašto je JJ-u "feler" to što mu je sin kuhar (ovo uopće ne razumijem), ili to što je razveden ili što ima jedno dijete, pa on je znanstvenik, ne mora biti "uzor roditelj" zato što mu je odgoj djece - struka!?

po meni bi bilo super kad bi na radionicama svi mogli govoriti o svojim iskustvima, ne samo neka "izabrana" obitelj; da to bude kao neka grupna terapija.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Valjda zato sto u ovoj blesavoj drzavi u kojoj prodavace cesto traze diplomu ekonomskog faksa biti kuhar bas i nije neko postignuce...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •