o takovrsnim forumima da sam dodam, da sam jednom na monitor.hr naišla na temu bikini wax, gdje se nadugo raspravljalo o depilaciji bikini područja, i nemali broj forumašica izjavio je da je njima najmilje čupkati pincetom jednu po jednu dlaku! Došlo mi je da se registriram samo da pitam kad li nađu vremena za takve akcije, zar zbilja nemaju baš nikakvih obaveza (a ni interesasnjež prvotno napisa
) u životu???

) u životu???
Odgovori s citatom
), i jednostavno mi ama baš nikad nije kao rješenje palo na pamet potezanje ruke il nedobog nekog sredstva i udaranje djeteta. Udarana sam kao dijete i nebi rekla da je to neudaranje usađeno u mene. Sebi sam jednostavno tijekom trudnoće i Marinove raaaaane faze (novorođenče koje urla, bebica puzalica...) pokušala vizualizirat situaciju u kojoj ja udaram to dijete koje sam nosila i rodila i sve što u životu radim, radim zbog njega. I to mi je postalo toliko strašno i strano i apsolutno nezamislivo. Što ne znači da sam dobra, kul i smirena mama, naprotiv. Zato mi je jako teško duboko razmislit o programu kojim bi se smanjilo udaranje djece. Jer ne mogu zamislit situaciju koja bi me nagnala da ozlijedim svoje dijete s namjerom da ga boli.
, tako rade i svi ljudi koje vidim oko sebe
)
?? njihova sramota kako komuniciraju i razmišljaju... one moraju svatiti da svaka majka ima pravo izbora sto zeli a sto ne.. kao i one..sto je njima sve glupo pa sta se onda zamaraju s ženama koje žele biti uz svoje djete ili što lijepe naljepnice na auto.... neka rade ono sto misle i žele a ne napadaju one koje nemaju isto mišljenje kao one same.. sigurno ni prijateljica nemaju jer nema svaki čovjek isto mišljenje niti možemo drugima nametnuti svoje mišljenje da misle kao mi.. ja poštujem tuđa mišljenja i savjete a moja stvar hoču li ja to tak napraviti ili ne...