hvala, hvala :kniks u šosiću:Ora prvotno napisa
hvala, hvala :kniks u šosiću:Ora prvotno napisa
ma slobodno kvotaj![]()
Taj PR, jel to nešt ko stilist? Ak je, ne bih ja to, fala... rađe pomažem ženama da svrše...mikka prvotno napisa
![]()
ma vid' ti imamo spijunku!kokoshbytheway prvotno napisa
dobro dosla! nick ti je 8)
meni je super kako su nazvali ovaj smajlićnapušeni smajlić. baš ću ga i ja tako od sad zvati.
kaj je ovo, hocu prekratiti vrijeme dok cekam housea i ni na jednom od 3 najzanimljivija topika nitko ne pise?!
pa gdje ste, pobogu?
brzo kad i gdje je Hause, može i na pp
ja gledam ove reprize
ups, sorry na OT, zaboravila sam se
ajmo otvorit topic
... u iščekivanju dr. House-a
no brijem da bi bio zatvoren vrlo brzo![]()
anyway, što nas ne uništi nas ojača
i Moover jesu li tvoja očekivanja ispunjena?
ma vraga, evo da se i tebi požalim (već sam valjda na svim topicima to objavila) kako moram raditi jer hoću od ponedjeljka na godišnji. a neda mi se. pa svako malo škicam na forum.
uglavnom, evo nam još jedan napušeni, tebi do hausa, meni za radnu inspiraciju![]()
Očekivanja? :?Serpentina prvotno napisa
a tooooo je napuseni?uglavnom, evo nam još jedan napušeni, tebi do hausa, meni za radnu inspiraciju![]()
![]()
![]()
i ja cekan housea![]()
pa ono, što si očekivao kada si otvorio topic?
Prepucavanja (kako je i započelo) ili samokritičnost i objektivnost?
nekad ste agresivne, al' kad to jedino pali![]()
meni osobno ste puno pomogle. u trudnoći sam bila mirna jer sam tu na Rodi vidjela da se sve to što je meni novo i nepoznato, nekad i zastrašujuće, i nekom drugom događa. tada sam i odlučila da ću dojiti ma što god. i kad je nastao problem, a nije bio mali (i rodina savjetnica je listala debele knjige), nisam odustala - pomogla mi je i evo moja neman već pet mjeseci i sitno samo za siku zna.
od mene mamama na indexu - želim im da u životu dožive samo dvoje: da im u po noći nabreknu grudi i da ne znaju koga pitat što sad (opet ono-što će im google izbaciti) i drugo-da jednom dožive taj slatki osmijeh podojenog djeteta (ipak nisam toliko zločesta)
evo ja sam jedna od onih koja je na indexu napisala da mi je pedijatar zabranio da idem na rodinu stranicu zbog nekih neistinitih informacija
doslovno mi je ovako rekao:"kolko se nađe dobrih stvari,toliko ima i dezinformacija"
pričali smo o fimozi moga sina tada i rekla sam da sam na rodama pročitala neš(više se ne sjećam kaj),onda je on tako reagirao
udruzi svaka čast na trudu i uspjehu...i treba jedna takva stranica
al kaj je je....ima tu i zatupljenih do bola po nekim pitanjima
pozz
kokoš! vraćaj se doma!
(gruba riječ)
pa nije ovo portal: pitajmo doktora
šta ne smimo imati reči mišljenje o biločemu?
otvoreni forum, na kojem se raspravlja, secira, linka o svemu, do zadnjeg atoma
pa taj doktor bi zabranio internet, na googlu možeš naći miljon svakavih informacija
upozorenje da ovo nije medicinski forum stoji
moj gin je, kad sam mu jednom rekla - to sam vidila na rodi - rekao: vi, možete čitat šta hoćete.
jer, nekim ženama, objasnio mi je, i on kaže da ne čitaju budući da same ne znaju razlučit što je medicinski podatak, a što tek nečije mišljenje
mgrubi, ne pretjeruj... il što bi ti indexovac rekao: ne lupetaj![]()
![]()
(morala sam i pod cijenu da me mgrubi nikad više ne kvota)
vidim ima i tu tuka koje ne znaju napisat post bez debilnih smajlića
ovdje se mnoge prave da su pametnije od doktora....i rodine savjetnice i forumašice
i sad, ovako na suho - kako da ja znam je si ti to rekla prevrčući očima ili pak, onako više kao neobaveznu zezanciju?LeAnn prvotno napisa
neka im napiše zabranu korištenja internetavidra prvotno napisa
na ovom forumu ne toleriramo nazivanje korisnica tukama, morat ces promijeniti nacin komunikacije s ostalim korisnicama/ima ako zelis nastavit pisati ovdje
znaš me boljemama courage prvotno napisa
![]()
vidra prvotno napisa
Ovo me je baš slatko nasmijalo!
a ja znam doktore za koej imam osjećej da o medicini znaju manje od mene koji nemam veze sa tom strukom...LeAnn prvotno napisa
![]()
aha, ja se trgam podu od smijeha! trgam. kak dobra fora.Ora prvotno napisa
cvijeta73 prvotno napisa
![]()
pardonček
al mi fakat nije jasno da se u svaki post mora stavit smajlić
pa takvih imas u svakoj struci. i lijecnika ... i motorista i ...Moover prvotno napisa
![]()
no uostalom, to je samo tvoj osjecaj, jel da?![]()
iš doma kvočkokokoshbytheway prvotno napisa
![]()
aha, ja se trgam podu od smijeha! trgam. kak dobra fora.[/quote]ailey prvotno napisa
okej, okej
vraćam se doma
:pokunjenismajli:
curke, bok![]()
da, baziran na osobnom iskustvu...zhabica prvotno napisa
![]()
btw, biti motorist nije struka...![]()
kokoš - misliš?
LeAnn prvotno napisa
![]()
to ti je tako kad je komunikacija pisana, da je ziva vidila bi coviku lice i imala i neverbalnu komunikaciju iz koje svasta mozes iscitat.![]()
al ti si jedna pametna forumasica pa to vec znas jel da?![]()
anjica prvotno napisa
![]()
a znas da se ja stalno smajlanovaj smijen
![]()
kako nije?Moover prvotno napisa
![]()
ma salam se, dr. house mi dosadan ...
znam!ailey prvotno napisa
dgovarajućismajli:
on je najpametniji. al i on se već upoznao s rodom u jednoj epizodi. s američkom, doduše. (već smo o tome pričali)sladjanaf prvotno napisa
sad bih rado stavila smajlić koji se smije, al se ne usuđujem.