Meni je ovaj forum super i Rodini stavovi su mi se uvukli u glavu. Ima onoga što bih ja drugačije ili napravim drugačije, ali u globalu to je to. Ja sam jedna od onih koja je bila za ne dojenje u javnosti. Mladost ludost (sve te je sram). Ja jedva čekam da imam drugo dijete, pa kad izvadim sisu nasred kafića i kažem ajde papaj mami...
Šala. Puno sam stvari posložila u glavi čitajući Rodu općenito. Preko stranice i foruma. Neke stvari sada gledam drugačije. Jedna frendica mi je rekla "joj daj isprale su ti mozak". NPR: Krenula ja u bespelenaštvo iz više razloga, a one meni (frendice) sve "ti nisi normalna, to ti je rano. Baš ćeš njoj tako maloj objasniti..." A sada bi i neke od njih.
Ono što vidim da nije kako ja mislim, ako ne postoji opasnost da dobijem po tintari komentiram, ako nemam što za reći ili se ne slažem preskočim (to je što se foruma tiče).
A ovo sa početka "mame protiv Roda". Čitajući kratko vidim da je neinformiranost baza zaključaka, a ja ako o nečemu ne znmam dovoljno ne komentiram.