Bok drage mame!
Ja sam tek sad vidjela ovaj post i odlučila pročitati pa se i nadovezati malko dok moje zlato spava![]()
Čitala sam samo prvu stranu i sve mi je jasno. Ja sam se isto svačega naslušala kad sam spomenula majkama udrugu Roda uglavnom ih ne zanima ili su čule loše a kad smo krenule u dublji razgovor njihovi dojmovi o rodi su tipa: vau, super, priče i dojenju,pelenama sve pet.
S druge strane jedan post me naveo da napišem ovaj post i to post sa index foruma gdje jedna mama piše da zbog roda ne dobivamo više paket "sretna beba", citiram : kao zbog reklama , a sa njim ima knjižica koja je nama majkama biblija ima sve o dojenju i prvim danima, mjesecima sa bebom.
Ja na vas apeliram da ispalite brzinom svjetlosti ili ak ne možete tom brzinom manjom brošuru "iz rodinog kljuna"- kao kontru a i kao priručnik i to ako postoji ikakva šansa svim rodilištima u RH ne bi bilo zgorega da mame imaju savjete koji im trebaju kad rode a i dok su još trudne. Imam dosta prijateljica trudnica koje me pitaju za savjete već sada ali bilo bi dobro da čitaju iz brošure jer svaka trudnoća kao i porod su individualni.
To bi bilo super![]()