Na Rodinom forumu se raspravlja o temama roditeljstva za koje se Rode zalažu. Nekome je to super,nekome ne, to je čisto stvar izbora. Uostalom, i piše u upozorenjima da je sve informativno a ne edukativno (osim informacija na službenoj stranici Rode ili onih koje daju administratorice pojedinog foruma) jer gdje bi pobogu došli da svaki post istražuju do u detalje.

Što se tiče adaptiranog-ja sam zvala rodin telefon i apsolutno sam dobila OK savjet po pitanju korištenja forume i mm, i kako se skinuti. Dakle, nije istina da je ne smije pričati o ad-u,ali je besmisleno pitanje koje je ad najbolje ako se članice zalažu za dojenje. Da se ode u tu raspravu,s vremenom bi netko mogao protumačiti da Rode kompromitiraju svoj stav, a to bi onda opet povuklo drugačije rasprave.

Na žalost ili na sreću, Rodin forum je jedino i ponavljam jedino mjesto gdje sam mogla dobiti korisne savjete u vezi raznih aspekata roditeljstva, gdje sam riješila razne nedoumice i opet se nisam držala svega kao pijan plota. I ne smatram se Majkom, nego ženom koja pod raznim okolnostima daje najbolje što može za svoje dijete.