Meni se čini da se savjet o tipu proizvodaa kojim hraniti dijete može dati i bez spominjanja marke.Jednako kao što se o pelenama može govoriti i bez spominjanja marke ili o zobenim pahuljicama, ili o kozmetici. Moja su djeca bila dojena, poluplatnenopelenaši, polu bezpelenaši, bez krema, prani samom vodom do godine dana. Ali eto, ima ljudi koji su na forumu ispunili stranica i stranica na temu čime mazati guzu, a ja ne vidim o čemu se tu ima toliko pričati. Pa, oni su imali što, i ne mislim da su time radili neki marketing, niti da su bili plaćeni od strane nekih kompanija, niti da su povećali prodaju pojedinih krema. Jednako kao što mislim da otkako sam napisala da ja nisam mazala nisam ni ja smanjila kupovinu kremica za guzu. Ljudi su razmjenjivali iskustva. I osobno, razumijem razliku u marketingu kreme i formule, ali ostajem pri tome da sam protiv politike: Borimo se za dojenje, i u to ime, čak ni ona majka s karcinomom ne može pitati koje mlijeko je po iskustvu drugih mama najbolje. Vjerujem da svaka od nas osjeća da je to nepravedno, samo što dio smatra da je ta mala nepravednost ništa u usporedbi s onim što se dobiva politikom negovorenja o formuli. Formula nije nužno zlo u mojim očima, to je velik blagoslov za svu onu djecu čije majke ne mogu dojiti. Voljela bih kad bi se udruga Roda i ostale sličen udruge diljem svijeta borile za dojenje, a ne protiv formule. Proizvođači formula nisu neprijatelji dojenja, oni su spas onoj djeci kojoj, nažalost, nije omogućeno da budu dojena. Takav stav želim da zauzme svatko tko se smatra zaštitnikom djece. Pod svatko mislim na prodojeće organizacije kao i na proizvođače mlijeka. Kkao su mi prvi svjetonazorski bliži, tako me i njihov stav više brine.