Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1226

Tema: majke protiv udruge Roda

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    A što se tiče toga o čemu se tu ima govoriti... Što ja znam, ali očito ljudi imaju potrebu o tome govoriti, bar neki. I sad ja za par godina rodim 4. i nekim čudom nemam mlijeka ili nedajBože obolim tako da ne smijem dojiti, i postavim pitanje na forumu, izbezumljena i potpuno nepripremljena na situaciju, koje ste mlijeko davale u nadi da će mi poznata forumska imena odgovoriti... Ali to ne može, jer nije dopušteno. Meni je to bezveze...
    uopce nisam sigurna da li bi se nam ovom topiku trebala rasprava nastaviti u tom smjeru, ali eto, ja sam 2000. godine bila ta mama. Da je te godine bilo ovog foruma vjerojatno bi imala priliku shvatiti da nije problem u tome što ja nemam milijeka, već bih prvih dana shvatila da imamo problem jer mi dijete danima ne kaka, da je skroz ok da beba od par dana starosti visi cijeli dan na cici, naučila bi kako mu olakšati dojenje, navući mlijeko....ma mogla bi ovako do sutra. Niš od toga nisam znala, dapače, standard je bio da dijete treba ritam, hranjenje svaka tri sata, ne na cicu više od ne znam koliko puta dnevno. rezultat - s mjesec dana starosti porođajna težina i nadomjestak. Na žalost, još jako puno mama u Hrvatskoj dobiva ovakve savjete, i od stručnjaka i u parku, iako danas, prvenstveno zahvaljujuć rodi, svi imamo priliku znati bolje.
    Posljednje uređivanje od Bubica : 29.01.2015. at 08:57

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •