Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
naravno da postoji, kako i ti kažeš, mali broj žena koje stvarno ne mogu dojiti. Ali, što su ljudi u toj situaciji ili što bi savjetnice u toj situaciji trebale napraviti ako je i liječnicima trebalo tri mjeseca da nadju fiziološki uzrok. Druga krajnost je da na svako: "ne mogu dojiti" odmah reagiramo s "ok, podržavamo te u tome". Pa toga ima dovoljno u općoj javnosti, zašto i tu?

ja sam razumjela ove priče 2003. ili 2004. dok je roda gradila svoj image i ljudi nisu znali što ih čeka, ali mislim da sada svaka nova korisnica koja se registrira na forum zna što ju na ovom forumu očekuje i što tu može dobiti.
Ja ne govorim o tome da ako mene smeta da se na svako ne mogu dojiti nekritički dijele osnaženja... Ono to mene živcira i to je subjektivno i moram se s tim nositi kako znam i umijem. Goorim o tome da ako žena ne može dojiti zašto na Rodinom forumu ne bi mogla potražiti pomoć oko toga kakvo će mlijeko davati svom čedu. Sirius kaže da se to sad može, ja joj vjerujem i mislim da tako treba biti. Pa, kako će se podizati svijest o važnosti dojenja tako će se paralelno podizati svijest i da nema uvijek alternativne terapije i da nemaju svi mlijeka, pa će za 15 godina kad budem forumilala kao baka biti manje ovih postova ohrabrenja, te će oni uslijediti tek kad se utvrdi da žena može dojiti.
Što se tiče zaštićenosti, otkako sam ja na forumu nemam dojam da je netko zaštićeniji, i jasno mi je da moderatori moraju moderirati i da je to subjektivno. Mene samo smeta što sam stekla dojam da o formuli nema razgovora. Kažete da sam stekla krivi dojam. Budući osobno nemam tih problema, a ni vremena za malo istraživanje, vjrujem. I izražavam stav da forum u ime onih žena koje ne mogu dojiti treba omekšati stav zaštite dojenja u smislu prestanka borbe protiv formule.