Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1226

Tema: majke protiv udruge Roda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nego ćeš na forumu možda saznati koliko dijete zaista treba uzimati formule, pa ćeš shvatiti da tvoje dijete zapravo dovoljno jede, iako je to možda i pola od količine koja piše na kutiji.
    mima razumijem tvoju argumentaciju, al i sama znas da ce na forumu dobiti moj popije 130, moj popije 70, moj popije 200, moj popije 5x150, moj e popije 8*50 i tako.
    znas i sama da ce osoba koja trazi savijet na forumu dobiti sve i svasta. i pitanje na kraju kome ce vjerovati spajalici, vodenkonju ili kobili Suzy.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    mima razumijem tvoju argumentaciju, al i sama znas da ce na forumu dobiti moj popije 130, moj popije 70, moj popije 200, moj popije 5x150, moj e popije 8*50 i tako.
    znas i sama da ce osoba koja trazi savijet na forumu dobiti sve i svasta. i pitanje na kraju kome ce vjerovati spajalici, vodenkonju ili kobili Suzy.
    I na kraju sa svim tim informacijama potencijalno mozes nastetiti djetetu. Suma sumarum bilo bi neodgovorno dopustiti rasprave o ad-u upravo iz tog razloga.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    I na kraju sa svim tim informacijama potencijalno mozes nastetiti djetetu. Suma sumarum bilo bi neodgovorno dopustiti rasprave o ad-u upravo iz tog razloga.
    Ali je zato odgovorno dozvoliti rasprave o Lupocetu.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ali je zato odgovorno dozvoliti rasprave o Lupocetu.
    Tko kaze da bih ja to dopustila? Ali nije moj forum

Ako se trazi rasprava o ad apropo raspravama o ljekovima, necjepljenju itd...tu bi se nasao argument ali bi opet bio protiv pravila.
    Posljednje uređivanje od KrisZg : 29.01.2015. at 13:46

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nakon x godina na forumu znam cije rijeci imaju tezinu. Naravno da ono sto kaze mujica o cijepljenju ili a70v o antibiotiku meni znaci vise nego da to isto kaze kobila Suzy.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon x godina na forumu znam cije rijeci imaju tezinu. Naravno da ono sto kaze mujica o cijepljenju ili a70v o antibiotiku meni znaci vise nego da to isto kaze kobila Suzy.
    da ali nakon x godina, ali kao friska majka, javis se tu na forum i nikad za neku spajku nisi cuo, ili npr. a70v. recimo davor je jako lijepo argumentirao puno stvari. imao je linkova koliko god ti srce hoce, sve potkrijepio. no ipak kad je dirnuo tamo di nisam najtanja, sam shvatila da mu ne drzi sve vodu. a imao je svoje vjerne sljedbenike.

ne znam, mozda Udruga grijesi, ja mislim da ne, pogotovo jer ponekad pomognem pratiti to suptilno reklamiranje. pa da ne povjerujes kako se lijepo reklamiraju, da ni ne shvatis prvi tren. majstori su postali s obzirom na zabranu reklamiranja Pravilnicima.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Aha, ovako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •