Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1226

Tema: majke protiv udruge Roda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve je to ok, sve ovo što govori i Mima je legitimno, o puno manje važnim stvarima se raspravlja ovdje na forumu.

Meni samo nije jasno zašto oduzimate Udruzi legitimitet da odluči da o nekim stvarima na svojem forumu ne želi raspravu? I još razloge godinama strpljivo objašnjava.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    sve je to ok, sve ovo što govori i Mima je legitimno, o puno manje važnim stvarima se raspravlja ovdje na forumu.

Meni samo nije jasno zašto oduzimate Udruzi legitimitet da odluči da o nekim stvarima na svojem forumu ne želi raspravu? I još razloge godinama strpljivo objašnjava.
    Pa Udruga u pravilu istice da ona nema veze sa stavovima na forumu, i da bas nema taj legitimitet? Malo sam sad zbunjena tvojim pitanjem.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa Udruga u pravilu istice da ona nema veze sa stavovima na forumu, i da bas nema taj legitimitet? Malo sam sad zbunjena tvojim pitanjem.
    ne kužim, pa naravno da ne može odgovarati za svaku napisanu na forumu ali može/smije/treba odlučivati o svrsi i ciljevima postojanja foruma.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni koja nisam u Udruzi je već ovo iritantno, mogu si misliti kako je članicama.
    A redom su obrazovane i dovoljno pametne da znaju isto ili više.

Gore Casa piše "Roda bi trebala..."
    Ma dajte, molim vas, točno rade na gumb i trebale bi onako kako se nekom sprdne, da prostite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •