BB iako ti kao zena koja kuzi ankete i statistiku imas uzorak, ne znam zasto mislim da je cesto i stvar percepcije. dosle su po savjet za dojenje, zavale su SOS i sta su ocekivale? oprostiti ja sam malo umorna? pa dobro onda uzmite tri dana AD dok ne dodjete u formu koju trebate i nastavite.
Ne znam, ponekda ljudi za svoje osjecaje koje imaju cesto traze drugog krivca isto kao i sto neki svaljuju na sebe krivnju. Ja se sjecam kako smo neke forumasice tjesili jer su odustale od dojenja. to im je trebalo jer krivnja koju su osjecale nije isto uredu.
isto tako koliko je meni poznato sve SOS savjetnice prolaze radionice komunikacijskih vjestina.
ne znam moje dojenje je sad vec davno zavrsilo. ali svaki put SOS mi je bio utjeha, za sve moje boli i vise su mi pomogli psihicki. jer mrzila sam one skokove. iako sam jako jako dobro kuzila fizioloski zasto su tu i kako funkcioniraju. psiha mi je bila slabija strana.
eto i lavko kaze da je dobila savjet kad ga je trebala, ali bi zeljela i vise od toga. i boli je to, tako da je u prvom postu imala isto malo ostriji ton. zao nam je ne moze.