-
Osoblje foruma
Kad god sam nazivala SOS ili tražila ovdje na forumu savjet (a to je bilo puno puta kroz dugo razdoblje jer mi je dojenje postalo relativno normalno, relativno bezbolno i bez svakodnevnih zastoja i mastitisa tek nakon 4-5 mjeseci staža), bila sam psihički raspadnuta i uopće nije bilo moguće realno ocijeniti je li osoba bila super ili samo obično ljubazna, je li savjet učinkovit, je li moglo i bolje i empatičnije i domišljatije.
Ono što sa sigurnošću mogu reći jest da sam dobivala i profesionalne savjete kako postepeno prestati dojiti, ako ocijenim da više ne mogu (a stvarno sam bila u komi), da ne govorim da me na početku nitko nije "odbio" kad sam se počela izdajati i polako uopće dojiti više od mjesec dana nakon poroda (dakle relaktacija od nule).
Uopće ne mogu zamisliti da bi neka savjetnica zvučala neempatično, podcjenjivački, svisoka, kritizerski, i sve ovo što je gore nabrojano. Istina, imala sam svoje favorite među njima, jedna me doslovno održavala na životu
.
I točno je da nigdje ne piše s kakvim se sve teškim problemima žena kod dojenja može susresti i još gore, koliko oni mogu dugo trajati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma