Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
nedavno je frendica na fb napisala da 'zna zene koje su u suzama odlazile od njih (roda) jer su trazile pomoc kad nisu imale vise mlijeka pa su bile odbijene jer ne doje.' ja u to nikako ne mogu povjerovati, ni jedna roda koju znam (a znam ih puno, ako ne i sve ) ne bi nikad odbila zenu jer ne doji. pa nisu ni sve clanice dojile, zaboga. mislim kakva to osoba uopce moze napraviti, odbiti nekom pomoci jer ne doji. ja i dalje mislim da je to mit i propaganda u hejtanju rode (samo razlog ne mogu dokuciti da me j....)
Nego, vidiš Mikka kako je ovdje lako napisati "ne vjerujem da je to istina, zbog toga, toga i toga", a na spomenutom FB profilu se nije moglo probiti kroz suprotno mišljenje i uvjerenost da je to sigurno bilo tako. Ne mislim da je mit, vjerujem da su se te žene tako osjećale kako pričaju dalje. Ja sam se na sve tri strane upustila u raspravu što su to točno čule da ih je uznemirilo, pa je ispalo baš to što nisu dobile savjet "odmori se malo, odi u apoteku, pa kad dođeš sebi nastavi s dojenjem".
Zato kažem, mislim da treba raditi na promjeni očekivanja... da nezadovoljstvo proizašlo iz nekih očekivanja ne vodi do takve percepcije.