Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1226

Tema: majke protiv udruge Roda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ja ne vjerujem da je itko na sos telefonu izrekao uvrede na račun mame koja je došla po pomoć
    ne vjerujem
    samo što ljudi možda zabriju da će im na tom telefonu potvrditi da trebaju prestati dojiti zbog ovog ili onog pa kad izostane ta potvrda već donešenog stave eto uvrijeđenosti...
    zvala sam taj telefon i zbog sebe i zbog prijateljica , nikada nisam naišla na neljubaznost ili neku agresivnost

na forumu pak ima svega
    ima i elitističkog stava o dojenju, o školovanju o ovome I onome
    no, što ti se ne sviđa preskočiš, ne uvažiš, ides dalje
    kao I u realnom životu, zar ne?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ili, ako se i dogodila situacija da je netko bio bezobrazan, ne vjerujem da je to praksa, to može biti samo pojedinačni slučaj
    može tvrditi ko god što hoće, ali ovo je jedini ili jedan od rijetkih foruma gdje je nivo komunikacije pristojan i civiliziran
    istina, ima i na ovom forumu udaraca ispod pasa, i to onih fino upakiranih, kulturno formuliranih, da ti zrak izbiju iz tzebe koliko bole

ali to ima na svakom mjestu gdje puno ljudi dolazi u kontakt, gdje se mješaju različita mišljenja, iskustva, percepcije
    pa još kad uzmemo u obzir da su teme razgovora uglavnom ono što nam je svima najvažnije a to su naša djeca, nije ni čudo da dođe do šamaranja

a što se tiče negativne percepcije rode u društvu, moram reći da sam se i ja susrela s njom
    no, ne bih se previše uzrujavala, mislim da smo mi prilično društveno na niskom stupnju razvoja pa je većini lakše živjeti u balonu i ništa ne mijenjati i ne preispitivati
    roda upravo to radi, mijenja svijet
    od dojenja, autosjedalica, fizičkog kažnjavanja i još mnogih drugih stvari

svatko tko se bavi nečim konstruktivnim i čiji rad ima takvog odjeka u javnosti mora biti spreman daće se naći na nišanu određenog dijela populacije
    da će biti izložen kritiziranju i ocjenjivanju
    to je dio posla...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

na forumu pak ima svegaima i elitističkog stava o dojenju, o školovanju o ovome I onome
    no, što ti se ne sviđa preskočiš, ne uvažiš, ides dalje
    kao I u realnom životu, zar ne?Sa tim se potpuno slažem.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja znam smo jedno.
    Uz sve probleme koje sam imala sa svojom curicom (dehidracija, hospitalizacija, prekomjerna uspavanost - vjerojatno povezano s njenim neurološkim statusom, itd.), a koji su negativno utjecali na uspjeh našeg dojenja, ja se ne bih usudila potražiti savjet od laika na forumu kako da je hranim AD-om i kojom markom. Savjet sam dobila strogo od pedijatra, i samo bih ga od njega i tražila.
    Za sve jednostavnije dileme, odgovor se može naći na kutiji.
    Imam osjećaj da žene žele pisati o AD, jer nisu rasčistile same sa sobom svoje osjećaje oko toga što nisu dojile. Pretpostavljam, jer je i meni u tim bolnim trenucima trebalo takvo nešto. I sada, kad mi nalete takvi trenuci, osjećala bih se bolje kada bi mogla o tome razglabati na forumu.
    Ali, zbog žena koje bi mogle uspjeti, a na rubu su, bolje je da takvih tema nema. Jer, AD je nekada tako lagano rješenje za sve, i bilo koja afirmtivna tema na ovom Forumu, lako bi mogla prevagnuti za AD. Možda sam u krivu, ali tako razmišljam.
    Posljednje uređivanje od rehab : 10.02.2015. at 20:53

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ja znam smo jedno.
    Uz sve probleme koje sam imala sa svojom curicom (dehidracija, hospitalizacija, prekomjerna uspavanost - vjerojatno povezano s njenim neurološkim statusom, itd.), a koji su negativno utjecali na uspjeh našeg dojenja, ja se ne bih usudila potražiti savjet od laika na forumu kako da je hranim AD-om i kojom markom. Savjet sam dobila strogo od pedijatra, i samo bih ga od njega i tražila.
    Za sve jednostavnije dileme, odgovor se može naći na kutiji.
    Imam osjećaj da žene žele pisati o AD, jer nisu rasčistile same sa sobom svoje osjećaje oko toga što nisu dojile. Pretpostavljam, jer je i meni u tim bolnim trenucima trebalo takvo nešto. I sada, kad mi nalete takvi trenuci, osjećala bih se bolje kada bi mogla o tome razglabati na forumu.
    Ali, zbog žena koje bi mogle uspjeti, a na rubu su, bolje je da takvih tema nema. Jer, AD je nekada tako lagano rješenje za sve, i bilo koja afirmtivna tema na ovom Forumu, lako bi mogla prevagnuti za AD. Možda sam u krivu, ali tako razmišljam.
    Mislim da si jako u krivu.
    Zene zele pisati o AD-u jer je to nacin hranjenja djece, kao sto zele pisati o dojenju.

Jednako kao sto o neke pisu o platnenim pelenama, a neke o Pampersicama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •