-
ili, ako se i dogodila situacija da je netko bio bezobrazan, ne vjerujem da je to praksa, to može biti samo pojedinačni slučaj
može tvrditi ko god što hoće, ali ovo je jedini ili jedan od rijetkih foruma gdje je nivo komunikacije pristojan i civiliziran
istina, ima i na ovom forumu udaraca ispod pasa, i to onih fino upakiranih, kulturno formuliranih, da ti zrak izbiju iz tzebe koliko bole
ali to ima na svakom mjestu gdje puno ljudi dolazi u kontakt, gdje se mješaju različita mišljenja, iskustva, percepcije
pa još kad uzmemo u obzir da su teme razgovora uglavnom ono što nam je svima najvažnije a to su naša djeca, nije ni čudo da dođe do šamaranja
a što se tiče negativne percepcije rode u društvu, moram reći da sam se i ja susrela s njom
no, ne bih se previše uzrujavala, mislim da smo mi prilično društveno na niskom stupnju razvoja pa je većini lakše živjeti u balonu i ništa ne mijenjati i ne preispitivati
roda upravo to radi, mijenja svijet
od dojenja, autosjedalica, fizičkog kažnjavanja i još mnogih drugih stvari
svatko tko se bavi nečim konstruktivnim i čiji rad ima takvog odjeka u javnosti mora biti spreman daće se naći na nišanu određenog dijela populacije
da će biti izložen kritiziranju i ocjenjivanju
to je dio posla...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma