-
Hahahahahahaha, ajme pročitala sam prvu stranicu tog sajta. Booooože, otkud viška vremena i manjka mozga o pričama? Ja evo nakon poroda nikako da sjednem i malo prosurfam temama ovdje, nemam vremena! Evo i kad pišem, rano ujutro dok male glave spavaju. ..a ne bih trebala gubiti ni ovdje vrijeme- bolje da heklam curici svojoj haljinu- što sam i pošla. Al neka, kad sam već "ušla"... haha!
Kad mi nešto zatreba- dođem prvo ovdje, a onda surfam dalje. Ovdje sam kao doma, volim ovaj sajt, a nemam mišljenje da sam neka superiorna, ahahaha! Samo smatram da sam se nadogradila sa iskustvom. A da sam i sama imala ružan osjećaj kad se netko ovdje raskokodače i napadne me bez razloga ovdje- JESAM. To je tako (pretpostavljam) jer mu je vlastito iskustvo izazvalo averziju na moje riječi i izazvalo totalno izvrtanje poante mog napisanog teksta. Eh, onda ja napustim temu i nikad se ne vratim na nju jer nisam došla ovdje da se svađam s takvima. Kad sam pisala o svojim lošim iskustvima, (ne dirajući tuđa već samo braneći svoja) stvarno ogorčena i jadna, zatvorili su temu radi mene pa sam eto i ja pojela g... hahahaha, a zapravo s pravom je zatvorena tema jer sam trebala prvo proces hlađenja od godinu dana pa i onda NE pisati, ahahaha! Kad te netko ne poštuje i nagazi svaku tvoju riječ i povrijedi svaki tvoj osjećaj, nema tu lijepog pisanja ako ćemo pisati o istini.
Eh, tu dolazim do bitnog. Mogu biti ugrožena ili se osjećati ugrožena ako netko direktno na mene ima pik, ako smatram da nešto treba biti, a nije ili nešto nije bilo napisano, a treba, ali sve to vezano za moje sudjelovanje u forumima. A ne što netko negdje trlja o nečemu. Nije mi jasna averzija. Što žena napisa gore: da ima ludih roda ovdje- ima. A gdje ludih ljudi nema? haha! A koga to dira negdje na drugim forumima, ajmeeee, što bi ovdje u Bosni rekli ISTO DJECA (ponašanje isto kao kod male djece!). Sad ću ja o njima pisati da svi vide i da ih svi ne vole kao ja! Bože, kao u osnovnoj školi, i to u nižim razredima! hahahahhaa!
Puse vama, moje draage i lijepe rode, man`te se budalaština i probirite pametne stvari koje su ovdje napisane, ima ih mali milion. A ludače i babe će ostati takve i sa nama i bez nas! KISI, KISI (što bi rekla ona plavušica iz Bitanga i Princeza
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma