Meni se čini da ovdje lud....zbunjenog. Kao i u politici, pravila se tumače onako kako pojedincima i pojedinkama odgovara. O nekim stvarima se raspravlja nadugo i naširoko, iako je jasno da to ugrožava zdravlje djece, kao npr cijepljenje i antibiotici. Po meni takve bi se stvari trebale ostaviti stručnjacima ne ženama koje misle da su kompetentne da o tome odlučuju samo zato što su "educirane" jer su pročitale par knjiga, i onda nam se počne javljati epidemija ospica i tko zna čega sve ne.
a osobno, mene boli uvo tko je ili nije kršitelj koda, samo me zanima koje žitarice mogu dati djetetu , a da se miješaju sa vodom a ne mlijekom, jer mu ne želim davati AD. Pa ako neka forumašica ima ideju, zašto mi je ne bi poslala u inbox? Moj inbox je privatna stvar i nije otvoren za javnost da je čitaju žene na forumu i prema tome ne kršim nikakvo pravilo.
Istina, mogu otići na neki drugi forum, ali većina od nijih je zatvorena i zadnji odgovori su napisani još 2010, a na nekima mjesec dana čekam odgovor. Ovdje se relativno brzo može dobiti odgovor i zato sam na ovom forumu.