Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
Citiraj M.a.r.t.a prvotno napisa
Ja ne znam stav svoje pedijatrice jer je nikad nisam ni pitala za mišljenje pošto sam stvorila svoje. Na svakom pregledu bi samo kratko komentirala "Još dojiš?" . Ja bi rekla "da" bez dodatnih uplitanja.

Lako je u Zg i u drugim većim gradovima gdje se može pronaći prodojećeg pedijatra, ali u malim gradovima ima po njih par kojima je zadnja edukacija bila na faksu, nisu vidjeli nikakvih seminara, a još manje samostalno tražili informacije po internetu.
da se citiram i dopunim.
jučer sam vidjela da su napisale da nam mišljenje pedijatara nije bitno jer smo mi najpametnije.
Ja se držim svoga mišljenja koje sam stekla čitajući razne izvore, slušajući tuđa iskustva i sl.
mislim da mišljenje pedijatra je njegovo osobno mišljenje stvoreno na temelju njegovih kriterija i ne vidim zašto bi bilo iznad moga. tu mislim na dojenje, terapije antibioticima bez briseva i vađenja krvi i sl.
Mene naša ni ne pita jel dojim.
Pitala me u prvih 6 mj, godinu dana, ne sjećam se.

A poslije valjda misli da je to naša stvar, ne znam.

A ovo drugo: ja njihovog pedijatra cijenim. To ne znači bespogovorno da, da ...ali da je ne cijenim i do njenog mišljenja ne držim, ne bih joj djecu niti vodila.
Mi razgovaramo o svakoj terapiji, cjepivima, nalazima...
Ona cijeni nas, sasluša nas, mi nju...drugačije ne vidim kako bi :/