hehe, pa radi se o moci marketinga. naravno da vecina ljudi ne vjeruje slijepo svemu sto procita (na internetu ili gdje vec) ali utjecaj je tuAnci prvotno napisa
a inace: na forumima opcenito, pa tako i na Rodinom, ljudi pisu svasta. pisu o stvarima u koje su upuceni, ali bome i o onome o cemu blagog pojma nemaju.
tako da se na Rodinom forumu sasvim sigurno moze naci netocnih informacija vezanih za zdravlje/bolesti i slicno. necu sad navoditi primjere jer ce rasprava krenuti u pogresnom smjeru. nisam medicinar, ali primijetila sam ponekad - i ako sam stigla - i reagirala na netocne tvrdnje vezane za moju struku.
ipak mislim da to nije najveci razlog za djelomicno negativnu percepciju udruge u javnosti. znala sam naletjeti na stvarno pakosne komentare, tipa "kaj ce mi netko tupiti o AS, kao da ja to sama ne znam" - dakle, sad je problem to sto se udruga bavi autosjedalicamai slicno.
moguce je da je ovo sto sam spomenula o forumu ipak razlog za savjete strucnjaka o tome da Rodine stranice (nadam se da misle samo na forum) treba izbjeci. ma zapravo, znam zasto to kazu na spomenutom tecaju u Petrovoj: pa kud bi oni jadni stigli kad bi se bavili svakom zenom posebnonisu oni kuca za radjanje, nego bolnica, i iskreno vjeruju da se moraju drzati dosadasnjeg protokola.
ipak, ovdje zelim reci da su moja iskustva s Petrovom dobra, jer naime, trudnoca je bila rizicna i rodila sam planiranim carskim rezom. tj. citala/ne citala Rodu, isto bi mi bilo sto se poroda tice.

i slicno.
Odgovori s citatom