-
Ja mislim da Udruga Roda ne radi na promjenama u ljudima (pa tako ne mislim ni da postoji ciljana skupina) već na promjenama uvjeta za roditelje i djecu.
Promjene koje svim roditeljima i svoj djeci donose bolje uvjete rađanja, odrastanja, života u ovoj našoj zemlji. Mislim da je to fokus.
A roditelji ponaosob ipak na svojim leđima nose odgovornost za svoju djecu, svoj način odgoja, svoj odabir isl.
Što se marketinga tiče, jasno je meni Ria što si željela reći. Ali mislim da nije primjenjivo u ovom i ovakvim slučajevima.
Udruga Roda nema samo jedan projekt. Ima ih više. I niti jedan nije jednostavan, lako odradiv a ne zaboravimo da ga odrađuju volonterke.
PR u smislu koji ovdje spominjemo - nije tako jednostavno imati. Jer bi trebalo zaposliti osobu koja će u svakom trenutku znati sve detalje o svakom projektu i biti slobodna o tome govoriti gdje i kada treba. Dakle, popriličan zalogaj.
A ovako, Udruga radi, ljudi pričaju, ponekad vidite na TV ili u novinama ili čujete na radiju neke članove / članice koji govore o određenim projektima.
Ja mislim da je obzirom na količinu posla i broj aktvista - više nego dobar PR.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma