sada vidjeh ono i ne mogu vjerovati. svaka kritika koja je dobronamjerna i konstruktivna je dobrodošla ali ono tamo je uglavnom narogušeno i nekulturno.

ja sam imala neke kritike na rodu(npr. ne slažem se s ukidanjem onih paketa jer ja sam ga dobila i dobro mi je došao za utući vrijeme u bolnici i informirati se što će mi sve otprilike trebati... pa još oni letci s tablicama razvoja, dohrane, pa o prehladama, temperaturi... a i na svakom ad mlijeku jasno piše da je majčino mlijeko najbolja hrana )

što se tiče dojeja ne treba mi ni roda ni letak da znam da drugo ne dolazi u obzir ali isto tako mi je jasno da ima puno mladih neiskusnih mamica koje će zbog neznanja neiskustva ili primamljivosti ad reklama prelako odustati. Tu je prava vrijednost roda kojima sam ja osobno bezgranično zahvalna za one dragocijene savijete u vezi dojenja na sos telefonu.

na onom iondex forumu pročitala sam samo jako puno nekulturnih izjava, psovki bez ijednog konkretnog primjera kako pomoći ili podržati majke u ovoj ili onoj situaciji tako da takvom forumu ne vidim pravu svrhu i smisao nego bespotrebna kritika na nešto što nikoga i ni našto ne prisiljava i ne obvezuje.