Citiraj VedranaV prvotno napisa
Citiraj mama courage prvotno napisa
[ počev od onih topica "postrojimo se" koji meni, koliko god se neki s njima oduševljavali, ne služe nikakvoj svrsi osim hvalisanju.
Sad ne znam na koje točno misliš, ali neki od tih postrojimo se topica služe tome da kad te prava okolina nagazi jer radiš nešto totalno drugačije od svih njih ipak znaš da nisi u svemu tome sama i da postoje drugi ljudi koji razmišljaju slično tebi i kojima su važne stvari koje su i tebi važne. Onda ipak bude lakše isfurati to što ti je važno.
ma ja mislim da se malo pretjeruje i s tom okolinom. mojoj mami je nezamislivo dijete bez bočice. mara nije pila na bočicu (ne baš mojom zaslugom, više svojom, al dobro). mama bi mi svaki put rekla pa daj tom djetetu piti na bočicu, ovako se sva zalije. i sveki isto tako. i? nagazili su me?
meni osobno ne smetaju ti topici postrojimo se, jer smatram da nema ništa loše u malo samohvale na području koje smatraš važnim. druga stvar je što ja ne smatram od prevelike važnosti činjenicu s kojim pomagalom mara pije - s bocom ili čašom. a bome niti duda mi nije neka ekstravažna kategorija u životu.