-
ne mogu ja sve ovo čitati, tako da možda ponavljam nekoga
ovo na indexu i onom drugom šljokastom forumu nisam isto sve čitala
i nivo pisanja je katastrofa
ali neke stvari i mene smetaju na forumu, a dolaze od članica udruge
recimo najviše me smeta ta zabrana samog spominjanja AD, žena pita koju vodu za AD, odmah se skače na nju, bože sačuvaj spomenuti bočicu, ona neka cura koja je radila bočice nade odmah graja na nju zašto se to zove bočica, pa mislim stvarno
ja sam dobila od patronažne jednu bočicu, od frendice koja je pokupila na štandu na velesajmu kad je bio sajam medicine, jednu od pedijatrice i nisam zbog tog počela hranit dijete na bočicu
dobila sam i dudica pa moje dijete nije htjelo dudu, ja joj nisam gurala samo zato što sam imala
neke stvari su preagresivne
moja frendica nije mogla dojiti, da nije mogla, još prije trudnoće su joj rekli na uzv da ima dojke stare žene, prevladava samo masno tkivo, mliječno jedva u tragovima
i možda bi još i nekako išlo ali dijete je imalo neprepoznati refluks, kako bi pojela više od 20-30ml odmah bi povratila
i moja frendica se 5 mjeseci izdajala, kaže da joj je to bilo 5 najgorih mjeseci, da je samo išla po kući i pumpala, i jedva bi malo izdojila
i sad joj je žao ko psu da to vrijeme nije provela noseći i mazeći dijete
i što je najgore radi nekih stavova na forumu i dalje osjeća grižnju savjesti
a što se tiče CR ti mislim da nitko ne napada žene kod kojih je bila medicinska indikacija
ali ići na CR jer žena misli da će tako izbjeći porođajne bolove, da će joj "prijateljica" tako ostati netaknuta i tekve nebuloze, e to je za osudu i takve žene, a još više onog ginekologa koji to ide raditi
jer MC, CR JE operacija ma što god mi mislili o tome
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma