-
Citam po malo i nikako da dodjem do kraja, pa da i ja napisem svoje, sad sam preskocila 3 stranice
Rodila sam prije 18 godina na Sv Duhu, carski. Rekli su da dijete na dojenje mogu dobit cetvrti dan, a u medjuvremenu ga mogu vidjed.
Na moje inzistiranje, jer mi je mlijeko curilo potocima, dali su mi ga 2. danna cicu
Treci dan su ga zaboravili, jer ja kao jos ne dojim...
Kad je navrsio 4 mjeseca sa iskljucivo dojenjem, morala sam na posao i "jedino" je mogao na AD
Drugo sam rodila prije 4 god. u Klc, carski. bila sam u uvjerenju da svaka zena moze dojit ako zeli. Marta nije htjela prihvatit cicu, sestre su se borile s nama dan i noc, nismo odustajale. Dosle smo doma, patronazna nije dolazila, marta je stalno padala na tezini...i sa dva i pol mjeseca muke, opet AD
Mozda je ovo tema za price s poroda, ali ja sam je ispricala ovdje da priznam kako sam bila neiformirana, glupa i svasta bi si sad rekla o sebi. ..
Roda me hrani i lijeci moju griznju savjesti
Mozda sam vec i okolini i dasadna s Rodom, ali ne dam se vise, dat cu sve od sebe da moja snaha i moja Marta budu dojile, dog god budu ona i beba to htjele,da imaju , kontakt odmah nakon poroda, da se njihove bebe voze sigurno u AS, da mogu dojiit i kad rade....
I svima cu to pricat tko me zeli slusat i vjeruje da mu zelim pomoc, a ko ne...
Ni moju mamu ne vole svi u Klc, a mi cija je mama , baka, zena, punica... koji znamo kolko je dobra i kolko svima pomaze, mi je obozavamo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma