evo mene malo, ali samo o forumu - o udruzi mi se, da vam budem iskrena, trenutno neda mozgati.

dakle - na forumu mi se sviđa nivo komunikacije, ne bih voljela da se počne pi**arati sve u 16. strašno mi se sviđa čitati postove pametnih forumaša, a takvih je ovdje napretek - slagala se ja s njihovim stavovima ili ne. u principu mi se sviđa i to što chat nije dozvoljen, ali je opet malo dozvoljen - i tu bi možda bila malo fleksibilnija da sam moderator. za ovo sam promijenila mišljenje kad sam vidjela kako izgleda ovaj topik na indexu gdje ne možeš povatati ni glavu ni rep od silnog chata. ali ne bi bilo loše da postoji neka opcija chata. da bude malo ležernije. a ne da moramo kebati vrijeme kad svi admini spavaju kako bi se mogli malo zabaviti.
- voljela bih kad bi na ovom forumu bile dozvoljene teme koje nisu usko vezane uz roditeljstvo i 4 kuta našeg doma - nemam vremena ni živaca sad se logirati na neki drugi forum da bih raspravljala recimo o nekoj dnevnoj aktualnoj temi, a najmanje imam volje virtualno upoznavati nove forumaše, dok skužim kako koji diše i s kim sam bliska u razmišljanjima
- niti meni se ne sviđa kako se reagira na forumašice koje pitaju savjet za AD - žena se logira, u prvom postu pita nešto o AD i meni već muka u želucu jer znam što slijedi - drugi post, i eto ti cijela litanija forumskih pravila

za sada toliko, moram ići, ali imam još nekoliko primjedbi - čekajte me.