ima li javnost negativno mišljenje o udruzi RODA po meni nije totalno nebitna, ali mislim da (još) nije prebitna stvar.

da se po pitanju ugleda nešto promijeni na bolje treba uložiti puno novaca i volonterskog rada malobrojnih članica. to rasipanje para i energije moglo bi biti opravdano jedino ako bi zbog toga neki lovaši odriješili kesu i donirali puno više kuna od onoga što bi se uložilo.
naravno da za povrat novca uloženog u marketing nema garancije.

stoga bi se pozitivnim marketingom mogli baviti forumaši koji to žele, tako da promišljeno i neagresivno (za razliku od medija) šire dobar glas o odruzi. ionako se marketinške akcije sve više individualiziraju.
di ćeš individualnijeg pristupa od 1 na 1.

mislim da je bitnije da se RODA-ina lovu i energiju usmjeri kako bi se nešto od ovoga što je leonisa napisala promijenilo, a ne da se mijenjaju stavovi koje neki pojedinci (a ne zna se ni koliko ih je) imaju o udruzi.

Citiraj leonisa prvotno napisa
...
zar nije pretuzno da ti patronazna ne kaze nista o skokovima? o ponudi i potraznji? da jedino pita grame i mililitre? da ti ostavljaju promo materijale adaptiranog ili ti pak savjetuju da ako vec nisi odmah odes i kupis jedno?

zar svaka majka ne zasluzuje to znanje?

zar ne zasluzuje da napravi izbor temeljen na relevantnim informacjama?
mljeko ti ne valja nije takva informacija.
nemas dovoljno mlijeka nije potpuna informacija.
...