Citiraj mama courage prvotno napisa
Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
Citiraj mama courage prvotno napisa
Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa

a što se tiče CR ti mislim da nitko ne napada žene kod kojih je bila medicinska indikacija
a to jel kod nekoga bila medicinska indikacija ili ne... to mi je tek bajno kad se krene raspredati po forumu...
Vidiš, ti bi dala pričati o brandovima adaptiranog, a o svetoj doktorskoj procjeni ne bi .
točno tako.

inače, kad me već vučeš za jezik ... fascinantno je da se toliko laika na ovom forumu osjeća prozvanim procjenivati (upravo) doktorske (a ne recimo mišljenje odvjetnika, učitelja, arhitekta i sl) dijagnoze (doktor je prepisao antibiotik, al ja ga nisam dala, doktor mi je preporučio carski, što vi mislite i sl.), istovremeno davajući doktorima neupitan autoritet samo u jednoj stvari: AD, a (opet) istovremeno stalno insinuirajući da su ti isti lječnici podmićeni od strane proizvođača nadomjestaka mlijeka.
Draga emso, nije nečija "titula" garancija za ništa.
A i mišljenja među njima su podijeljena.
I nije baš to tako crno bijelo kako si ti napisala, niti inače, a osobito ne od roditelja do roditelja.
I falabogu da se na ovom forumu o tim različitim mišljenjima i pogledima može raspravljati.
A zašto se ne raspravlja o brandovima AD, svi vrlo dobro znamo:
iz istog razloga zbog kojeg je nastala Innocenti deklaracija , IBFAN i Međunarodni pravilnik o marketingu nadomjestaka za majčino mlijeko .
Skroz kužim da to svima (i/ili odmah) ne sjeda,
ali to je smjer i pravilo za koje smo se mi odavno odlučili (i tvrdoglavi smo u tome ), svjesni da donosi ograničenja,
ali smatrajući to potrebnim, čak i uz cijenu stalne kritike šire javnosti.