Zanimljivo mi je besprekidno poistovjećivanje foruma i Udruge. Forum ima 7500 članova, Udruga ima 300. Kad bi, na primjer, članovi, imali ljubičaste nickove, forum se sigurno nebi poljubičastio. Ima članova Udruge koji su skroz neaktivni na forumu.
I ne samo to, ja sam popriličan "borac" kad nešto trebam istjerat na svoje, maria, MC i sorcie su mila majka za mene al na ovom forumu imam malen broj postova(u odnosu na vrijeme koje sam tu provela), jer nije primjereno da se za svoje čvrste stavove borim na račun Udruge, pogtovo ako u potpisu držim članstvo (koje više ne držim, sasvim slučajno, jer sam se zaljubila u donje stihove)...nije primjereno da napišem kakvima ja smatram roditelje koji ne voze djecu kako treba... :/ , jer bi se to moglo protumačit službenim stavom Udruge. Ne pišem ni o razlozima zašto smo odgodili MoPaRu, jer nije u redu da se misli da Udruga predlaže pobunu protiv kalendara cijepljenja.
Ovaj je forum smišljen kao pomoć roditeljima, kad imaš pitanja, obratiš se na ovu adresu.Moguće je da usput pročitaš neosnovana mišljena pojedinaca koji nisu ili slučajno jesu članovi Udruge. Ako ti je stalo do stvarnog stvaranja mišljenja, produžit ćeš boravak ovdje, naučit da je ovo običan forum sa nekim pravilima kojih se mora držat, a da je Udruga nešto drugo, ako nije zaključit ćeš da Udruga forsira necijepljenje, porod u krevetu doma, motanje djece u krpe i samoizlječivanje. Otić ćeš dalje i pričat o udruzi na taj način. Tako ćeš nama otežati borbu s birokracijom, politikom i sustavom, borbu u kojoj se 300 ljudi daje (neko iznad svih svojih mogućnosti) da bi svima nama koji imamo ili želimo imati i na bilo koji način dobiti djecu bude lakše.
Ponovno pišem isto.RODA ne postoji s ciljem da nekog nauči biti dobar roditelj(eventualno informacijom).RODA postoji da mu olakša to biti sada i ovdje.