Citiraj sladjanaf prvotno napisa
Citiraj leonisa prvotno napisa
i taj isti gospodin na vrhu firme odgovoran je za ogromni teret kojeg nos gotovo svaka majka- teret krvnje! krivnja sto ne doji, ali i krvnja sto doji jer osjeca da stvara krvnju onoj koja ne doji.

no krivac nije ni jedna majka, ni ona koja doji ni ona koja ne doji. pa cak ni onaj ko je nesto savjetovao ili uputo. jedini krivac je onaj koji sjedi u fotelji i bogati se na svim problemma, mukama, trnovima i kamenima spotcanja na teskom putu majcinstva.
joj leonisa, kad bi život bio ovako crno-bijeli kako si ga ti opisala.

iz osobnog iskustva mogu reći da nemam grižnju savjesti što nisam dojila, jer takav osjećaj bi u sadašnjem trenutku bio malo djetinjast. ali sam jako ljuta, u ovom slučaju konkretno na tebe jer smatraš da sam ja, i gotovo sve druge žene koje su kupile AD žrtve beskrupuloznih direktora zavaljenih u foteljama megakorporacija. na koji način da ti objasnim da nisam? trebam li biti bezobrazna pa da ti kažem da me molim te ne držiš maloumnom majkom koja nema slobodnu volju i koja je "žrtva" (?), ne znam, njemačkog tajkuna?
molim te da me ne potcjenjuješ.
tebe nitko takvom ne smatra. ja te nisam takvom okarakterizirala.
nesto sam jako davno naucila, a to je da se ogradim od ovako nabrijanih odgovora pa sam uvijek u svoje izjave u RL ili VL uvela "vecinom", "u pravilu", "gotovo svaka" itd itd...
ja necu biti bezobrazna, pa se vise necu ni osvrtati na tvoj post.