Citiraj sladjanaf prvotno napisa
Citiraj krumpiric prvotno napisa
Olakšati nekome biti dobar roditelj meni znači olakšati roditeljski život i prava roditelja i djeteta sada i ovdje.

olakšati roditeljski život nekim roditeljima, ne svim.

i kad si tako aktivna i angažirana, spremna na obranu stavova Udruge uvijek i svugdje, zašto onda ignoriraš moje pitanje?
Di sam ja napisala ovo iz tvoje zadnje rečenice, ja nisam osobito aktivna ni osobito angažirana, nažalost. Dio Udruge je OSOBITO AKTIVAN I ANGAŽIRAN.
Mislim da nema potrebe za ovakvim nastupom....

da ti odgovorim na oba tvoja pitanja, prvo na ono pitanje zašto pazim, zato jer sam ja tip koji bi na ove tvoje provokacije odgovorio nešto tipa koji k. si nabrijana, a mislim da taj odgovor nebi bio primjeren ako mi u potpisu stoji da sam član Udruge, čisto jer svatko ko viri sa strane vidi taj potpis i može me poistovjetiti s Udrugom. Neko ne misli isto što i ja i meni je taj stav okej. Ako napišem neki savjet koji je nestručan i nema veze s Udrugom ja uglavnom naglasim da je to moje vl.mišljenje :/

drugo pitanje, nekim roditeljima, a ne svim....trebam odgovor na pitanje kojim to nekim roditeljima, da znam odgovoriti na tvoje pitanje?