Citiraj mamma Juanita prvotno napisa

Draga emso, nije nečija "titula" garancija za ništa.
A i mišljenja među njima su podijeljena.
I nije baš to tako crno bijelo kako si ti napisala, niti inače, a osobito ne od roditelja do roditelja.
I falabogu da se na ovom forumu o tim različitim mišljenjima i pogledima može raspravljati.
A zašto se ne raspravlja o brandovima AD, svi vrlo dobro znamo:
iz istog razloga zbog kojeg je nastala Innocenti deklaracija , IBFAN i Međunarodni pravilnik o marketingu nadomjestaka za majčino mlijeko .
Skroz kužim da to svima (i/ili odmah) ne sjeda,
ali to je smjer i pravilo za koje smo se mi odavno odlučili (i tvrdoglavi smo u tome ), svjesni da donosi ograničenja,
ali smatrajući to potrebnim, čak i uz cijenu stalne kritike šire javnosti.
juanita, to očito nisi uopće skužila moj post. :? počev od svoje prve rečenice... jesam ja rekla da je titula garancija za bilo što ? jesam ja tvrdila da među njima mišljenja nisu podjeljena?!

srednji dio ne kužim. :?

i jednom za svagda: meni je POTPUNO JASNO zašto se ovdje ne priča o AD, al' mi je ... smiješno da se onda daje savjet poput: pitajte pedijatra. iz dva razloga:
a) otkud ideja da je baš pedijatar stručan (posebice kad u ruci drži (kršitelj koda) olovku)?
b) na ovom forumu vlada toliki animozitet prema doktorima, pa me još više oduševljava da se u toj jednoj stvari promovira pedijatar kao autoritet.

hoćete li dati antibiotik, hoćete li snižavati temperaturu, hoćete li cijepiti, hoćete li ići na inducirani porod, hoćete li ići na porod doma - za sva ta pitanja odgovor može dati i obližnji vodoinstalater.

inače, potpisujem sladjanuf