tako je. uvijek se više priča o negativnim stvarima (bez obzira na temu) nego o pozitivnim a to nije u redu, treba realno sagledati stvari. u redu, možda pojedinac ne obavlja dobro svoj posao ali ih ima puno više iste struke koji ga rade izvrsno, ali se o tome šuti jer se podrazumijeva.anamar prvotno napisa
uvijek se čuje kako se taj i taj avion srušio i poginulo je xy putnika - ne priča se o onim avionima koji su sretno stigli i imaju ultra ljubazno osoblje; za liječnike se najčešće čuje kad su bili korumpirani ili im je neki pacijent umro i sl. (namjerno ne spominjem savjete o dohranijer je o tome rečeno i previše ovdje); također se uvijek priča o zločestim profesorima koji maltretiraju djecu - rijetko kad se spominje divan profesor/ica koji je naučio jako puno svoj razred i /ili dobio kakvo priznanje; isto tako se najčešće priča negativno o odgajateljima - dala pseću hranu, nije premotala, viknula itd. a ima toliko divnih odgajateljica koje sve daju od sebe u svom poslu kako bi maleni bili sretni i zadovoljni, a neki više i nauče tamo nego kod kuće (nažalost); također se spominju neljubazni trgovci puno češće iako ih ima, ja mislim, puno više ljubaznih koji rade svoj posao..........

jer je o tome rečeno i previše ovdje); također se uvijek priča o zločestim profesorima koji maltretiraju djecu - rijetko kad se spominje divan profesor/ica koji je naučio jako puno svoj razred i /ili dobio kakvo priznanje; isto tako se najčešće priča negativno o odgajateljima - dala pseću hranu, nije premotala, viknula itd. a ima toliko divnih odgajateljica koje sve daju od sebe u svom poslu kako bi maleni bili sretni i zadovoljni, a neki više i nauče tamo nego kod kuće (nažalost); također se spominju neljubazni trgovci puno češće iako ih ima, ja mislim, puno više ljubaznih koji rade svoj posao..........
Odgovori s citatom