Citiraj krumpiric prvotno napisa
daleko od toga da to nije super pdf, je, ALI to su iskustva mama, kao i ovdje na forumu, a SOS savjetnice su educirane / prošle su nebašjednostavnu školu o svim stvarima vezanim uz dojenje.Nebi to trpala zajedno :/
ne znam točno o kakvoj se to netakojednostavnoj školi radi, rado bih nešto više pročitala o tome (mada kao da je škola garant za bilo što, rekla bi moja haverica mama ju ), al činjenica ostaje da je mib-ovski pdf prehrana adaptiranim mlijekom jedini ozbiljan pdf na tu temu, na ovim našim prostorima. osim iskustava mama, koje nisu za podcijeniti, imamo mi tu stručne moderatorice i vrlo dobrih članaka, a bome i lječnicu u pričuvi . to što se na rodi ne raspravlja o AD, ne znači da se poteškoće i nedoumice ne javljaju i u tom načinu prehrane i da je dovoljno samo pitati pedijatra ili pročitati uputstva na ambalaži. ne velim da je pdf savršen, al da je najbolje što se može naći na netu - je. i najbitnije ostaje za napmenuti, da se na pdf-u prehrana adaptiranim mlijeko uvelike poticu nesigurne mame da pokusaju dojiti i ne dignu lako ruke i cesto ih se upucuje na pdf dojenje po kvalitetan savjet i pomoc, al im se s istim angažmanom pomaže i ako dijete prehranjuju AD.

eto, svatko svoga konja hvali

Kao da mi prcamo tu ______________ a ti/vi tu -------------------. Ne cujemo se.
pričamo, leonisa, pričamo.. nismo na topicu o orgazmu

ja nikad nikoga nisam napadala što svoje dijete hrani sa AD, nikad nikoga nisam dovela u poziciju da mi se mora pravdati zašto je beba hranjena sa AD.
možda nisi konkretno ti, al članci poput "posiši to" ili "jedna bočica je previše" na portalu udruge mi nisu uopće za pohvalu. znam, sad će svi skočiti da sam opet te članke izvukla, al one stoje kao protuargument jer... nije problem što se na rodi ne priča o AD, nego je i problem što se na rodi negativno priča o AD (ne mislim na marketing, nego upravo na formulu). sadržajno što mislim o tim člancima, to smo već prežvakali, al pošto još uvijek stoje gdje stoje, još uvijek su moji protuargumenti.

npr. ja uopce necu pronaci insinuacje da moja L. nije rodjena jer je dosla na svijet CR.
ma, da mi vidjeti tu članicu udruge koja bi se uopće usudila u tom pogledu reći javno da i nju vrijeđa taj članak, jer bi to neminovno postavilo pitanje njegovog sklanjanja, a radije će se srušiti cijeli svijet nego da se to dogodi.

da, da... mislim da donekle postoji partijska stega. pa kom obojci, kom opanci. ne velim da tako ne treba biti, al nemojmo se onda muljati. imamo dovljno godina na grbači.