Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
kako je mene sve to zaobišlo, i divlja patronažna, i med. osoblje koje prigovara, nisu me dirale lutke s dudama.....
tak je i mene zaobislo uvjeravanje svekolike rodbine da je gladan, da mu treba caja i vode, i korice kruha, i sokici od 3 mjeseca, i pelene... sve ono sto zakaci veliku vecinu mladih mama.

osobno, ja mislim da marketing ne igra teko veliku ulogu. mozda pozadinski, kako da to objasnim.. ono cuveno pitanje koje se tako uvrijezilo u narodu i prenosi se s koljena na koljeno: jel imas dosta mlijeka?

uglavnom da se ne zapetljam, nisam se nikad bas umijela spretno pismeno izraziti--mlade mame (koje zele dojiti) uglavnom strepe najvise od toga da nece imati dosta mlijeka. otkud to?!?! s obzirom da znamo kako se i koliko mlijeka stvara, otkud velikoj vecini novih mama taj strah da nece imati mlijeka?

ako trabunjam, ne zamjerite: umorna sam ko pas, a umjesto da idem spavati i nadoknadim bar malo sna, ja tu blejim po forumu. aj, izvlaci me to sto cekam da masina zavrsi pa da objesim ves