Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
kako je mene sve to zaobišlo, i divlja patronažna, i med. osoblje koje prigovara, nisu me dirale lutke s dudama.....

možemo tako do Božića, mi u kope, osoblje u špade, i ja očito ne shvaćam pravila, ali meni je diskriminirajuće da neke forumašice na roditeljskom forumu mogu pričati o orgazmu, skidanju mrlja s odjeće, kuhanju zobene kaše, skidanju celulita, a ne smiju pitati za savjet o prehrani svog djeteta AD
Veliki potpis, od slova do slova.

S malom razlikom: i prije se dojilo, puuuno prije Roda. Moja baka svako dijete do 4. godine. Moja mama, njena kćer, 1.5 u vrijeme 70-ih kad se nije dojilo, bez pauze za dojenje, ja 2 godine-sve bez Roda. Zašto smatrate da je revolucija dojenja započela Rodama??? I ja sam dobila letke, promo materijal, pa nisam davala AD. Zašto mislite da će neka mama samo zbog letaka i propagande dati AD? Kaj bi trebala dati ako ne može dojiti? Preprženo brašno??? Btw, itekako ima žena koje ne mogu dojiti. Neke i zbog psihičkog zdravlja. Nije sve u mliječnim žlijezdama.

ne shvacam......ako je roda clan neke organizacje koja zahtjeva od svojih clanica da ispune odredjene uvjete, kako ti vidis promjenu, osim da se istupi iz iste, sto nama nije cilj. dapace.
Ti namjerno ne shvaćaš sarkazam kojim govorim ili...? I namjerno zaobilaziš postavljeno pitanje ili....?

Probat ću još jednom: Financira li Katolička crkva Rode kao organizaciju?