Ne po guzi...hm...nešto što će kad se zalaufa vjerojatno najteže ići. Zvuči tako jednostavno, djecu se ne tuče, kao šta se ne tuče nikoga...ali neznam, neznam koliko će se ljudi buniti ovako kako se na indexu bune protiv dojenja ili rodilišta....vjerojatno puno više njih. Zamisli da se svi koji tuku djecu onda osjete kao lošiji roditelji i navale na kritike. Meni je nevjerojatno iti raspravljati o udaranju vl. djeteta, a pola Hrvata tako "odgaja"Pa ev. uputim na projekte AS i Ne po guzi, na rasprave o hodalicama... Jer smatram da je to dobro postavljeno i hvalevrijedno
Da ne bude da lupam statistike, bili smo na moru jučer, Tamo je bilo 4 djece. Moj Marin peti. U roku 3h koja smo proveli na plaži, troje od tih četvero (od 2 do 6 god) je bilo udareno po guzi, po ruci, počupanoza kosu, a četvrtom je rečeno da će "dobit konjsku pleščetinu ako ne prestane"....
Koliko uvrijeđenih će bit kad se zahuhta po meni najvažniji projekt ikad-nemlaćenje.

za kosu, a četvrtom je rečeno da će "dobit konjsku pleščetinu ako ne prestane"....
Odgovori s citatom