ja bih se vratila na ovo ne! po guzi, ako može. i ako smo još na raspravi o Udruzi.

jučer nisam mogla spavati i baš razmišljala o tome. ja, naime, imam neku formalnu naobrazbu o tome kako kažnjavanje (i fizičko i psihičko) utječu na osobu. imam i neka iskustva o tome.
i kad me sin izbaci iz takta, stvarno se jako, jako moram suzdržavat od bilo kakve loše i neželjene reakcije.
i zato podržavam ovaj ne! po guzi, ali ne znam na koji način ste to zamislile? jer će majice s natpisom opet dovesti do ovoga do čega je dovelo dojenje. jel postoji neki način da se organiziraju predavanja za roditelje? i za one koji će to postati? jer je stvarno teško biti roditelj, nešto za što nikada nismo polagali ispite, niti čuli provjerene teorije.
ozbiljno, barem je meni jako teško, a sigurna sam i mnogima drugima. ima ljudi kojima će ostati "po guzi" omiljen način odgoja, ali ima i onih koji bi vjerojatno probali nešto drugo.
eto, pitam, postoji li mogućnost takvih predavanja u kojima bi se podučavalo o djeci i odgoju i načinima rješavanja frustracija i da ljudi znaju da nisu sami u tom problemu i da će po guzi samo pogoršat stvari.