meni se naprotiv čini da se više može učiniti kod ove druge skupine ljudi. Ja sam naprotiv jako flegmatična i skulirana, ali u mene je bilo usađeno kao normalno da je udarac po guzi obavezna odgojna metoda (tako su radili moji - i nije mi koristilokrumpiric prvotno napisa
, tako rade i svi ljudi koje vidim oko sebe
)
Kažem bilo je usađeno, jer kad sam zatrudnjela i počela se više informirati o tome što me čeka, čim sam pročitala da postoji drugi način mi je to sjelo kao puno prihvatljivije. Sad kad vidim roditelje kako lupaju djecu gledam to sasvim drugačije, vidim čovjeka koji je bijesan i ništa ne rješava, i malo dijete koje gleda prvo u šoku, a zatim povrijeđeno plače, i vidim da to nije u redu. Mislim da će baš ovima, koji udaraju jer misle da moraju, biti lakše prihvatiti druge metode ako im budu objašnjene, a oni koji udare jer su nervozni morati će se više obuzdavati (premda je evo kod tebe drugačije) jer je teže promjeniti vlastiti karakter.
A baš me zanima (OT) i ovo o odgoju pasa bez batina, ja imam sve neku fašističku literaturu o dresuri pasa...

, tako rade i svi ljudi koje vidim oko sebe
)
) i ovo o odgoju pasa bez batina, ja imam sve neku fašističku literaturu o dresuri pasa...
Odgovori s citatom