Koji monovolumen?

Tema: Koji monovolumen?

1. ivana s avatar

ivana s said:

Početno

Moj favorit je bio Ford s-max sa 7 sjedala, mm ocito prati trendove pa smo na kraju uzeli Mitsubishi Outlander. U trecem redu se vozi najstarije dijete i pas srednje velicine. Uz njih ne ostane previse mjesta za stvari tako da na put nosimo i najvecu Thule kutiju. Jedino tako nam komotno sve stane, uz kolica koja dosta zauzimaju.
    Ford mi je neprezaljen jos otkad sam vozila Mondea, bas mi je bio drag, prostran i pregledan. Ovaj trenutni je ogroman ali uz straznju kameru ga stvarno nije problem parkirati bilo gdje.

2. umiljata said:

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Moj favorit je bio Ford s-max sa 7 sjedala, mm ocito prati trendove pa smo na kraju uzeli Mitsubishi Outlander. U trecem redu se vozi najstarije dijete i pas srednje velicine. Uz njih ne ostane previse mjesta za stvari tako da na put nosimo i najvecu Thule kutiju. Jedino tako nam komotno sve stane, uz kolica koja dosta zauzimaju.
    Ford mi je neprezaljen jos otkad sam vozila Mondea, bas mi je bio drag, prostran i pregledan. Ovaj trenutni je ogroman ali uz straznju kameru ga stvarno nije problem parkirati bilo gdje.
    MM već godinama vozi Mitsubishi ASX, iako mu je Outlander tiha patnja.
    Po novome, i Eclipse je ušao na tu listu.
    Nažalost, cjenovno su nam ta dva auta još uvijek preskupa.

3. Kaae avatar

Kaae said:

Početno

Sto je zapravo monovolumen? Minivan?

4. magriz avatar

magriz said:

Početno

da

5. Peterlin avatar

Peterlin said:

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Kudri proljetos smo setali po autosalonima pa su nam tako tamo rekli.
    Da trziste sad trazi SUVove.
    Ovo sam našla https://www.bljesak.info/automoto/fl...olumena/214612

Nije baš novi članak, ali nudi obrazloženje zašto SUV-ovi bolje prolaze na tržištu.