Ima li nade za naljepnice? Možda na Rodinoj rasprodaj 7.3.?
Ima li nade za naljepnice? Možda na Rodinoj rasprodaj 7.3.?
zadnjih nekoliko dana sam vidjela tri auta s novom novcatom Rodinom naljepnicu Dijete u autu
pa sam se ponadala znači li to da su ponovno u opticaju?
ja bih jednu, pliz
i ja ih viđam. mislim da se dijele zajedno s Rodinim kljunom (bar je jedna moja prijateljica dobila tako).
valjda ću se jednom dočepati i ja jedne naljepnice
takoepuntica prvotno napisa
Ja sam je se tako i dočepala. 8)
znači moram roditi
ili otići na pregled autosjedalicemacka prvotno napisa
aaaaaaaInda_os prvotno napisa
hvala
na žalost, na pregledu se naljepnice ne dijele (ali ipak možeš doći na pregled )
od danas cete naljepnice moci dobivati na svim pregledima (allianzova donacija), a mozete ih dobiti i u canicevoj
šteta kaj su zakasnili tjedan dana za 100. pregled
OT Ivarica je l' ti to imaš broj postova napisan binarno (bilo je 10101 u trenutku mojeg pisanja)?
ajde juroslave, ne podsjećaj je na taj broj, opet će zbrisat
na pregledu sam već bila s AS grupe 0
a s ovom novom nisam imala namjeru (isofix je pa sam poprilično sigurna u to da je dobro montirana)
ali s obzirom da stvarno želim baš Rodinu nalju, priznajem, mislila sam se pojaviti na sljedećem pregledu
super da ih ima u Čanićevoj, super prilika za obnoviti zalihu majica Addicted... i kupiti naljepnicu :D
hvala!
ipak ti nama dođimacka prvotno napisa
i to već ovu nedjelju
dogovorenotweety prvotno napisa
ako bublica ozdravi, eto nas skupa
Kako možemo doći do Rodine naljepnice mi koji živimo u malim mjestima udaljenima od vas u civilizaciji?
posalji mi na pp adresu za slanje i onda me jos koji put podsjeti
vi koje imate najnovije naljepnice, znaci s pregleda u zadnjih mjesec i pol, kako se drze, imamo razlicita iskustva, od onih da su skroz izgubile boju pa da su ok...
Najnovije?
Moja je živjela 3 dana. Drži se ona, ne možeš je odlijepiti kao od šale, ali nema boje. Auto oprali u autopraonici i vratili auto s naljepnicom bez boje.
Ja imam jednu iz IRK, naljepljenu od cca 11 mj. '08 i super se drži.
Ali je auto u garaži i malo na suncu, bio je u praonici :/
Sad idem na more za koji dan pa javim rezultate nakon 10 dana
hvala, ali trebamo info o novim naljepnicama
može li se ta naljepnica nabaviti u vukovaru ili negdje u blizini?
ako dolaziš u osijek možemo se dogovoriti
daklem, nova naljepnica: nakon mjesec dana na autu - skroz isprana
istina, bilo je dosta kiše u zadnjih mjesec dana
Moja, nova, svakodnevno na suncu, nitko je ne dira i počela je bljediti na mjestima :/
Hoće li se možda moći kupiti rodina naljepnica Dijete u autu na pregledu autosjedalica ove subote u Zagrebu u Heinzelovoj? Nisam iz principa stavljala ove reklamne, pa sve čekam priliku nabaviti rodinu :D
Na pregledu dobiješ naljepnicu, kad ih ima. Trenutno ih ima
http://www.roda.hr/
kako vam je to moglo promaknuti?
ok, sram me, otišla ja na početnu stranicu, sva se nešto spetljala, završila u rodinom webshopu i onda sam morala istrčati iz stana van i tako to.....
hvala još jednom
zar nisi dobila u Kljunu?
Joj, iskreno, ne sjećam se. Ali mislim da nisam, jer je nemam.
A baš mi treba, jer mi se postojeća olinjala (nije Rodina) i ne vidi se više što je to bilo...
Valjda ih bude na pregledu u subotu. Jedino moraš otrpiti pregled da ju dobiješ.
A da li netko zna gdje se mogu kupiti "baby on board", ali one na vakuum, što se na staklo zakače? Ja ne bih baš naljepnicu.
Zalijepili smo našu prije dva dana, jutros odlijepljena, čak nije niti bilo kiše već mraz.
Ima li kakav trik za "bolje učvršćivanje"?
Inače, moj prijedlog je da radite one što se lijepe iznutra (ako nije velika razlika u trošku), H. ima takve, da znate na što mislim, biti će bolje zaštićene.
Konačno smo nabavili vašu, ali sad smo nažalost ostali bez naljepnice..ikakve..
mi smo je imali, dobili je u rodilištu, hmmm u roku 3 mj je skroz izblijedila
Podizem. Ima li naljepnica za nabavit ikako, rado placamo za podršku Rodi. Kakva je situacija?