-
Mreža za balkon
Prelazimo u stan na 5 katu. Da bismo dobili više mjesta izbacili smo se na balkon tako da nam od staklene stjenke do ograde ostaje svega 40 cm. Strah me je da mali nešto ne baci kroz balkon i s te visine nekog ne ozlijedi. Kako ne bih htjela s tendama dodatno zatvoriti prostor idea je kupiti nekakvu mrežu. Ali gdje? Kakvu? Još ako znate u Splitu, SUPER!
-
obično u poljoapotekama imaš za kupiti vrlo sitno pletenu mrežu ( koristi se i protiv komaraca), visine 1m. ne daj se zbuniti, isto zdanje mreže imaš i u žičanom obliku protiv glodavaca i štetočina s jačim zubićima - to tebi ne treba, dovoljna ti je isto takva ali plastična...
-
imaš u brica, na odjelu za vrt, svakakvih mreža, barem je bilo prije par mjeseci kad sam zadnji put bila tamo.
a tih protubeštijskih mreža ima i u antoniotrade 100posto
-
Prijateljica mi je nedavno kupila ribarsku mrižu za dekoraciju u restoranu, mislim doli negdi pored sv. Frane.
Znam da je rekla da je uzela dosta mrižu za malo kuna.
-
Mi smo dali napraviti platno s rupicama kroz koje se moze provlaciti konop ili stavljati zakacke (ono koje se koristi za tende) i to pricvrstili preko resetki balkona. Dobra je zastita a jos i k tome lijepo izgleda.
-
Podižem s pitanjem: mrežu imam, ali ne znam tko će mi je postaviti. Imate li neku preporuku za majstore?
-
moji su zbog macaka slozili okvire na koje je stari stavio neku plasticnu mrzu za kokosinjce ali ti se okviri mogu maknuti. koriste ih po ljetu kad otvaraju prozore da macke ne bi skakale po prozorima jer su na trecem katu
ja na balkonu imam metalnu konstrukciju "sam svoj majstor" koju smo improvizirano nasarafili na postojecu nisku metalnu ogradu i na to smo zakacili metalnu mrezu isto za kokosinjce (moj je sa 2 god poceo pokazivati sklonost prema penjanju na balkonsku ogradu)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma