M mi kasni već dosta dugo, imam cikluse od 32-36 dana, zm je bila 01.06, a ja još nisam dobila. Napravila sam tri testa i svi negativni. U čemu je problem?
M mi kasni već dosta dugo, imam cikluse od 32-36 dana, zm je bila 01.06, a ja još nisam dobila. Napravila sam tri testa i svi negativni. U čemu je problem?
Ako su testovi negativni, najvjerojatnije je problem u stresu. Psihickom ili fizickom. Ili cak oba odjednom.
Zibba jel dojis jos uvijek ?
Mojoj sestri koja takodjer doji svog malog vec 18 mjeseci zna M doci-pa ne doci...ginic joj rekao da joj se ciklus jos nije regulirao
Ma dojim, ali su mi ciklusi bili uredno cijelo vrijeme pa ne vjerujem da bi bilo to u pitanju. K tome ona zadnjih dana baš i ne želi cicati i oko toga vodimo rat, jer povuće dva tri puta i ostavi.
Pod stresom mislim da nisam, barem ja nemam takav dojam.
Eto danas 43 dc a od M ni traga. I četvrti test je bio negativan tako da me pomalo hvata panika što bi moglo biti. Tek sada sam pod stresom.
Meni se to dogodi svake godine barem jednom. Jednom je bila propala trudnoca, ali inace bez posebnog objasnjenja, iako me je ginekologica poslala na brdo pretraga, pa je takodjer okrivljen stres, iako ga ja sama nikad ne bih navela kao bitan faktor.
Jesi li smršavila u zadnje vrijeme? Meni de odmah to odrazi na pomak mjesečnice.
Jesi li smršavila u zadnje vrijeme? Meni se gubitak kilograma uvijek odrazi na pomak mjesečnice.
Nisam smršavila, još od mjesec dana nakon poroda sam na relativno istoj kilaži, 62 -+ 1kg cijelo vrijeme. A mala sada ima 10,5 mj
Meni se to dogada svako ljeto , ali zbog poremecaja u radu stitnjace.
Ima x mogucnosti , pa je najbolje kod ginekologa i vidi sto je!
I ja mislim da je dobro provjeriti hormone štitnjače.
zibba ista stvar mi se desila nedavno..
dobila sam mengu kad je mali imao 6 mj. i onda sam je imala redovno dok mali nije napunio godinu dana a onda je menga netragom nestala...
ginekolog mi je rekao da dok god dojim je to moguće..
eto menga opet stigla tek neki dan.. znači opet je nisam imala 6 mj![]()
nije mi ni falila..ali sam se isto brinula šta se događa
vjerujem da je i kod tebe isti slučaj
Ma sutra gibam kod gin-a, valjda će me uspijeti ubaciti negdje bez da se naručujem posebno. S hormonima sam imala jedino situaciju da mi je onaj neki T 3 ili 4 ili tako nešto bio na donjoj granici ali mi je rečeno da to nije nimalo zabrinjavajuće, već da bi bilo frka da je neki od njih visok. Bilo je to prije cca 4 godine. Kasnije se i to unormalilo.
Helena u biti cica nekih 3, maksimalno 4 puta na dan i to pretežno navećer, noć i jutro, tokom dana ne.
Meni su u periodu dojenja, bez obzira na starost djeteta i učestalost podoja, ciklusi dosta šaroliki.
Kad sam stariju kćer prestala dojiti, sve se ustalilo.
Sad još dojim mlađu i isto nema reda.
Meni je tak bilo pocetkom godine nakon jedne gadne gripe! Mozda si bila bolesna nedavno?
Nisam bila bolesna već jako dugo, ali sam nedavno vadila zub, može li to utjecati?Mozda si bila bolesna nedavno?
Stresa najčešće nismo niti svjesni, a naše ga tijelo ipak percipira i to se mora negdje osjetiti. Možda je samo to. Jesi bila kod dr?
Može, na mene je utjecala anestezija (isto zub). Kako nikada ne uzimam lijekove valjda je ovo bio jaki šus + bojim se zubara ko vraga![]()