-
Virolex krema u trudnoći
Bok cure,
evo, kako moja trudnoća ne bi prošla besprijekorno, pojavio mi se mali herpes simplex na podlaktici. Nije mi to prvi puta da ga imam, posljednji puta pojavio se prije otprilike 3 godine.
Iako je herpes zaista malen, strašno me svrbi i jučer sam, bez imalo razmišljanja namazala to mjesto Virolex kremom. Da su u pitanju bile ikakve tablete bih razmislila, no kako se radilo o kremi, nisam pomišljala da to ne bih smjela mazati u trudnoći. Naravno, na upozorenjima piše drugačije.
Dakle, moje pitanje je - može li se išta desiti bebi od 2x mazanja tom kremom, zaista male površine na koži.
Inače, od danas se mažem sa cinkovom masti...
-
i mene zanima isto.
ja sam dobila herpes na čelu i mazala herplex-om bez razmišljanja, isto kao i ti jer nisu tablete. kad mi se upalila lampica pogledala na upute i naravno piše da se u trudnoći treba konzultirati s doktorom.
zar stvarno može biti opasno? zna li itko?
-
Evo, u međuvremenu, od kada sam započela temu, uspjela sam dobiti svoju gin na telefon - što je inače doista nemoguća misija!
Uglavnom, opisala sam joj svoju situaciju i rekla je da si slobodno mogu mazati Virolex kremom jer se radi o doista maloj površini kože i to je premalena kocentracija kreme da bi ikako mogla naštetiti bebi.
Sb1977 - nadam se da sam i tebi pomogla
-
hvala Shireen , naravno da si mi pomogla
-
Ja sam tijekom trudnoće imala herpes na obrazu i to u više navrata i koristila sam Virolex kremu. Površina mazanja mi je bila stvarno mala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma