Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Vodoinstalater

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A joj, apri, pa nismo ih kuhali ni priblizno dugo kao bolonjez. Samo su malo zastranili postovi, nis' previse.

Nego, vodoinstalater mi nije u rodu, cak ga ni ne poznajem, osim sto nam je u zagrebackom stanu instalirao centralno. Zasto ga ne smijem reklamirati jednako kao sto se reklamiraju ostale stvari koje nisu od osobnog interesa? :/
    Posljednje uređivanje od Kaae : 29.03.2011. at 18:17

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    A joj, apri, pa nismo ih kuhali ni priblizno dugo kao bolonjez. Samo su malo zastranili postovi, nis' previse.

Nego, vodoinstalater mi nije u rodu, cak ga ni ne poznajem, osim sto nam je u zagrebackom stanu instalirao centralno. Zasto ga ne smijem reklamirati jednako kao sto se reklamiraju ostale stvari koje nisu od osobnog interesa? :/

ni meni nije jasno. ne reklamiram crnjaka, koristi nemam, mobitel pripada obrtu, ne privatnoj osobi...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku

nisam brisala zbog reklamiranja, nego zbog komentiranja je li čovjek čije ste ime i kontakt stavile - zgodan nezgodan, slobodan, razveden...
    slobodno stavite ime, ali brojeve mobitela ne. tko bude htio i ako je broj telefona služben, pronaći će.
    ja ne bih voljela da mi se toliko podataka nađe na nekon forumu, ma koliko mi posao trebao.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pozdrav svima! Molim vas moze li mi neko poslati brojeve telefona dobrog vodoinstalatera? Puno puno hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •