Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: salmonela ili enterocolitis?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno salmonela ili enterocolitis?

cure, molim pomoć, u komi sam. upravo došla sa zarazne, bila na infuziji, imam unatrag 2 dana proljev i grčeve u trbuhu. sumljaju na salmonelu, ali je nalaz gotov tek za 5 dana, aja ću do tad izludit.temp.nema, nisam ni povraćala.u 31. sam tjednu. povišena sedimentacija i crp i dobila novocef. tražila sam temu salmonela u trudnoći, ali nema ništa. jel zna netko nešto o tome, jel može utjecati na bebu?

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kad sam ja imala salmonelu moja sestra je bila trudna. dr na zavodu za javno zdravstvo mi je rekla da salmonela ne može utjecati na trudnoću i da se ne opterećujem. jesi pitala ginekologa?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pitala sam svog ginekologa. on veli da može kao imati utjecaja, ali i nemora. mislim, strašno. sad mi je i mali zakurio i ima proljev. ja sam danas super, kao da ništa nije ni bilo. neznam kog bi mogla pitati za savjet.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mali mi je skroz koma, bili na zaraznoj, ništa. isto će tek po uzorku stolice znati. uglavnom mi svi govore da salmonela nemože utjecati na bebu jer je već poodmakla trudnoća i da bi bilo opasno u trenutku poroda biti zaražen i na taj način prenijeti na bebu, ali da ovo sad nema veze. i da je dobro što nisam imala temp., jer kao nije prešlo u krv a time u posteljicu. ima mi to sve smisla, ali me svejedno brine.

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Normalno da te brine, ali sitno brojiš pa je sigurno sve ok.
    Baš kao što su ti i rekli.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

zanima me je li netko možda imao salmonelu u trudnoći i da li je štetna za plod (2. trimestar)?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •