Tako je
sofke, slažem se s tobom!
Mojim curama uvijek ukazujem kako, ako nešto imaju, da i to nešto moraju dijeliti, ako su u društvu. Ponekad hoće, ponekad neće. Onda im kažem da je u redu ako neće, ali da će slijedeći put jedno od njihovih prijatelja imati nešto što i one vole, a neće htjeti njima dati.
Eh sad, mi imamo veliki problem, a to je što je moja starija iz prvog braka, otac (MBM) joj je stranac i pliva u novcu i ima samo nju, nema više djece i nije se ponovno ženio nakon mene (koja sam ja rospija

). Malena je centar njegovog svijeta i štogod ona poželi, on joj kupi i pošalje ili donese. Često me nešto pita i ja kažem ne sada ili imaš već i sl, ali ona digne telefon, nazove oca i to isto dobije (ili mi on pošalje novce da joj to kupim). I često mi kaže 'ako nećeš ti, onda će moj tata N (MM joj je tata S

). A sada je počela pitati i za mlađu sestru :/ i on popusti iako mu malena nije ništa.
Uz to, mlađa je jedina (prava) unuka MM roditeljima, i to još curica nakon njihova dva sina, totalno su raspamećeni

, ali kad kupuju onda se kupuje i starijoj. Tako da mi je starija postala jedno razmaženo derište nad kojom često nemam kontrole, a mlađa je na najboljem putu jer oponaša stariju.
Sad ću se i ja upitati kao
Ivarica - da li i ja imam dvije jedinice?! :?